Hirdetés

Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz chab7 #21068 üzenetére

    A melegedés kérdését illetően, az ellenjavallat leginkább a 45W-os 2630QM-mel szerelt N5110-re érvényes, arra tényleg nincs felkészítve ez a gép hűtés szempontjából.

    Sógoromnak kb fél éve van az elődmodell N5010 i5-460M-mel ami ugye 35W és ezidáig nem panaszkodott rá. A kérdéses tesztet egyébként itt találod.

    Egyébként személy szerint én előnyben részesítek egy akár belépő szintű üzleti notit kisebb felárért ua. teljesítménnyel a reménybeli jobb összeszerelési minőségért cserébe.
    De ez a filozófia abból is fakad, hogy jellemzően tovább használok (használnék) egy-egy terméket, mint a tervezett elavulási (elsősorban teljesítményre de mára sajnos lassan üzemelésre értett) ideje.
    Ha valaki 1 vagy 2 évre vesz gépet keresgéljen nyugodtan az "otthoni felhasználásra" szánt gépek között, vagy csapjon hozzá garanciát. Ugyanis ha garanciaidőn túl valami baja lesz, az általában nem olcsó történet.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák