Hirdetés

Aktív témák

  • SKyN3T_54

    csendes tag

    Nekem egyéves acer travelmate 4222nWlmi laptopom van. Kedves ismerősöm tanácsára vásároltam ezt a gépet mert sulinetre tudtam venni, minden ami nekem fontos volt megtalálható volt ebben a gépben. Nem mellesleg azonnal garanciabővítést vásároltam hozzá, mert így ha bármilyen problémám lesz a géppel, akkor ő azt meg tudja oldani.
    Eddig semmi problémám nem volt a géppel. Igen, tiszta gagyi műanyag nem olyan szép mint az új travelmate-ek, de nem emelgetem az egyik sarkánál fogva ahogy egy thinkpaddel sem tenném :DD és nem is súlyzózok vele. :P Viszont van egy jól kipárnázott noti táskám és a bkv ellenőröket sem ezzel csavarom szájon nap mint nap!
    :DDD
    A helyén kezelem a gépet és ez a legfontosabb.
    Első laptopom, még nem csalódtam benne. De ha anyagi helyzetem úgy engedi és gép fölött eljárt az idő akkor dell-t vagy thinkpad-et veszek és nem a szakmai berkekben kialakuló státusszínbóluma miatt - ezt a szót egyébként is gyűlölöm -, hanem azért, hogy még nagyobb biztonságban tudjam magam. Mert nekem ez fontos (ahogy említettem az elején nem véletlenül vettem ezt).

    Miss Kittin, az Miss Kittin... jó zenék, jó fenék....

Aktív témák