Hirdetés

Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz plus44 #45905 üzenetére

    A tesztekben agyon dicsérik, persze amiért fizetnek az olyan is lesz ;]
    Nekem csak a szerviz miatt vannak fenntartásaim (Csehország, Bruno) amik a következőek:
    (1)személyes kontaktus hiánya, ami egy nem megismétlődő hiba esetén úgy is végződhet, h az adott gép nem lesz megjavítva.
    (2)én még nem tapasztaltam de a fórumon többen is mondták, h ha az (1)-es pont megvalósul akkor akár a futár árát is kifizettetik.
    (3)gyakran tűntek el gépek a szállítás közben

    Természetesen vannak negatív és pozitív tapasztalatok úgy mint az ominózus, részemről preferált HP, TOSHIBA, DELL, LENOVO, FUJITSU gépek garanciális ügyintézését illetően. De abban biztos lehetsz ha olyan gyártót választasz aminek itthon, jól kiépített szervízhálózata van akkor nem fogsz sokat csalódni.
    Szomorú tény de ezek a gépek nem egy örök életre készültek, nem kifizetődő ha vmi sokáig működik így a legbiztosabb pont egy notebooknál a megbízható, gyors és hosszútávú garancia.
    De! Mivel te, a VGA miatt keresel viszonylag erős, korszerű gépet a lehető legolcsóbb áron a helyedben egy olyan gyártót választanék ami picivel drágább de a minőségét illetően és a szervizhálózatát tekintve (most lehet meglepődtök :DDD ) is sokkal jobbnak mondható. Erről a kereskedők és szervizesek is megerősíthetnek, és még pedig ez a Toshiba!
    Én magamnak csak HP-t vennék de csak is azért, mert:

    (1)10/10-es a szervize. Beviszed a gépet egy bármelyik HP partner szervizben, nem is kérnek számlát vagy garijegyet. Egyszerűen leolvassák a gép alján vagy a biosban lévő széria és termékszámot, h lecsekkolják a garancia meglétét.
    Gyors az alkatrész beszerzése, beszerelése. Senki nem problémázik, roppant gördülékenyen megy minden. Mondhatnám a bürokráciamentes az egész
    (2)Kitűnőek a business gépei
    (3)RENEW - Olykor a normális vételár feléért meg lehet vásárolni a gépeket. Természetesen ebbe bele kell férnie annak, h megbékülünk a külföldi billel és az esetleges, hozzáteszem ritkán előforduló hajszálkarcokkal. Az, h hibás darabot kapunk, mint tényező ugyan akkora, mint ha új gépet vásárolnánk sőt talán még kevesebb is mert az újraértékesített gépek több tesztfázison is átmennek.

    De én nem vagyok GAMER, ebből kifolyólag az én igényeimnek ez a megfelelő. Én csak is haverokkal LAN-on szeretek játszani az meg kimerül COD4, COH2, LordOfTheRings EME2. Erre egy HD3650 bőven megfelel.

    El kell dönteni, h minőséget vagy erős VGA-t akarsz mert a kettő nem fog együtt menni. Attól, h vminek fém a teteje nem biztos, h minőségi. Például a 4520s (aluminium kívül, belűl) is sztem egy hurka gép.

    Ha játszani veszel gépet sztem egy Toshiba L650 kompromisszumokat tekintve a legjobb választás. Itt viszont meg kell békülni a lakkos felületekkel és a fényes kijelzővel, sajnos.

Aktív témák