Hirdetés

Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz Réka 25 #39208 üzenetére

    A Pavilion csili-vili, lötyög a zsanér, fényes a kijelző, tükörszerű touchpad-al rendelkezik ami sztem használhatatlan. Könnyen karcolódik, kopik, maszatolódik. Nagyon melegszik...Soroljam még? Sztem a DV6 és DV5 modell a notebookként használhatatlan kategóriába tartozik.

    Igaz még csak képeken és teszteken olvastam az SL510-ről ami az általad felsoroltak közül sztem a legjobb választás. Sajnos ennek is fényes a kijelzője és sztem ez az SL510 csak egy Thinkpad kinézetű, egyszerű műanyag consumer notebook, kitűnően jó szervizhálózattal.

    Ha fontos a játék akkor 150k-ból én Fujitsu-Siemens PI3560-at vennék aminek kitűnő hűtése van. A legnagyobb ellensége a notebookoknak a melegedés, itt legalább ezt kizárhatod és ha figyelembe veszed, h a FUSI-nak elég jó a szervize talán az egyik legjobb választás is.

    Ha viszont nem fontos a játék akkor egy alsókategóriás business notebookot ajánlanék a HP 6735b személyében. Jó anyaghasználat, gyors és megbízható szerviz. Egy notebooknál sztem csak ez számít de erre majd rájössz...

    Az én véleményem ez, mérlegelj ;)

    szerk: Vostro 1015: Haveromnak van egy A860 ami szint ugyan az. Úgy nyikorog az egész gép mint vmi 100.000 éves hajópadló. Kérdeztem a DELL topikba és azt a sajnálatos információt olvastam, h ez a jelenség az A860 és 1015-ös Vostro gépeknél gyakran előfordul. Egyszerűen elfárad a műanyag és nyekkk.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák