Hirdetés

Aktív témák

  • shev7

    veterán

    válasz nf2f #2277 üzenetére

    azert az a dell gep nem akarmicsoda, pont azert 9 kilo, mert van benne akksi rendesen, de nem is 300 ezer az ara...

    ''Ismét csak a fenti modellből tudok kiindulni, az nincs 9 kiló, ami egy hátizsákban vagy válltáskában meg se kottyan. (Viszonylag sűrűn járok túrázni, az idők folyamán már megedződtem.)''

    Ha te igy gondolod felesleges errol beszelgetnunk, en csak azt mondom, hogy minden ismerosom aki notebookot vett kivetel nelkul kisebbet vett/kissebet akar venni masodiknak. Egyszeruen ha cipelni kell a 15''-os is kenyelmetlen tud lenni (nem csak a suly, a meret is)

    Az a baj, hogy asztali gepbol indulsz ki, felteszem 17-es vagy 19-es (esetleg megnagyobb) monitorod van. De a noti akkor sem desktop pc ha dtr. Masok az aranyok, pl sokkal kozelebb ulsz a kijelzohoz. Hidd el, egy 12''-os gepet hasznalni sem kenyelmetlen, es egyaltalan nincs az az erzes, hogy tul kicsi, hat akkor egy 15''-os?

    300 alatt szinte csak acer fusi es elitegroup gepek vannak 17''-es meretben. Ezeket szerintem senki nem fogja ajanlani. (esetleg hp nx9000-es. de mivel foggalmam sincs, hogy az milyen minosegre)

    De nem veletlen, hogy az hp nw-k meg a dell-ek 500 korul indulnak...

    ''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

Aktív témák