- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
Gascan
tag
2136ra valaki?
ASUS M4A87TD/USB3, AMD X4 965 3,4GHz BE, Geil Dragon DDR3 1600 2x2GB, ATI Sapphire Toxic HD5850 1GB, SATA2 WD250GB 7200rpm 16MB, Chieftec 450W ATX
-
parandroid
félisten
-
Cortez86
csendes tag
na kkor még várunk
crtz
-
Sárpac
nagyúr
válasz Nightmare89 #2155 üzenetére
Változtat azon a tényen,hogy érdemes megnézni vásárlás előtt?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Cortez86
csendes tag
most beszéltem unokatesómmal, hp notebook okat forgalmaz.azt mondta legjobb, az viszont amelyik hp ban van egy dual magos proci az mind ezzel a 950 gma val van szerelve:/ van egy két jó de akkor is ez a sz*r intel 950 idegesít és nem merem megvenni,az inkább irodai célra van vagy nem? na halljátok vagyok bajba a végén meg úgy beleválasztok hogy csak na
crtz
-
Cortez86
csendes tag
előbb olvastam neked is hp d van? te hog yvagy vele? és mi a pontos típus+felszerelteség?
crtz
-
Gascan
tag
-
Cortez86
csendes tag
nyet
crtz
-
Gascan
tag
Wlan az a wifi, ha jol tudom.... a bluetoooth pl. BT headsetthez jó meg ilyenek, nem ártana ha lenne benne, de USBésen is megoldható 1-2 ezer forintért.... csak ha ezt veszem meg akkor már nem marad 1-2 ezer forintom se
Másfelől meg nem a Crysist akarom tolni a notebookon bár kipróbálnám, talán össze is jönne, ha mondjuk eladnám a házam, autóm meg az összes kacatot.... talán sikerülne összekuporgatni egy ütősebb notira .... aztán majd megeszem, meg este betakaródzok vele és ráülök ha rámjönne a szükség ....
[Szerkesztve]ASUS M4A87TD/USB3, AMD X4 965 3,4GHz BE, Geil Dragon DDR3 1600 2x2GB, ATI Sapphire Toxic HD5850 1GB, SATA2 WD250GB 7200rpm 16MB, Chieftec 450W ATX
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehetne eladni a következő notit? A gép kb 3-4 hónapos.
HPQ NX7400 RH674ES Core 2 duo T5500 1.66 GHz, 80 GB SATA, 1.5 GB DDR2 667MHz, DVD író, GMA950 VGA, 15,4'' kijelző, bluetooth, kitűnő akksi, LAN, modem, Firewire, PCMCIA, USB, VGA kimenet, WLAN
A gép garis még.
Légyszi írjatok hozzávetőleges árakat. -
sulep
senior tag
Köszi!
Ja és ha valakit esetleg érdekel nyugodtan írhat ez ügyben nekem. -
Cortez86
csendes tag
na skacok úg ylátszik döntésre jutottam: sztem Az MSI lesz a nyerő. ha csak nem tudtok vmi más laptoppal meggyőzni
crtz
-
-
cucka
addikt
a linkelt gépben semmi nincs, ami indokolná a majdnem 300 ezres árcédulát, leszámítva persze azt, hogy santa rosa platform, ami nem azért drága, mert annyira jó, hanem mert újdonság.
ok, az akksija király, ezt leszámítva viszont tényleg elég fapad. alsó-középkategóriás f3-as kasztni, alap képernyő, integrált videó, nagy súly. (egyébként az a 2.95 kiló szerintem a gyengébb akksis változatra vonatkozik, ezzel a nagy akksival simán 3 kiló fölött van a cucc)
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
3 kilóból már R61-et ([link]) is veszel, ami mégiscsak ThinkPad, nem egy gagyi Asus, ráadásul kijelzőben és videokártyában is jobb nála, a minőségről nem is szólva, ami alap. Ehhez képest az Asus egy vicc.
De ennyiért már T60s-et is kapsz ([link]), 12'', 8 óra üzemidővel. Igaz, ez csak Core1, nem Sánta Rózsis Core2, viszont feleannyi kg.
Mint látod, 3 kilóból már jót is lehet venni, nem kell az aljából turkálni. -
drankenhal
csendes tag
Szerintetek a 2 közül melyiket:
1. ASUS A6M-Q099 15,4i TFT, Turion64 MK36 2GHz, 512MB DDRII, nVidia Go 6100, 80GB, DVD-RW, Fax M. 56K, Wlan, Li-Ion.
2. ACER Aspire AS5102ANWLMi 15,4 TFT, Turion64, MK38 2.2Ghz, 512MB DDRII, ATI R.Mob.X1100, 80GB, DVD-RW, Fax M. 56K, WLan, Li-Ion, Linux.
Ami érdekel: megbízhatóság-minôség, zaj, melegedés.
Vagy esetleg ezt, mert olcsóbb?
ASUS A6M-Q046 15,4i TFT, Sempron 3400MHz, 512MB DDRII, nVidia Go 6100, 80GB, DVD-RW, Fax M. 56K, Wlan, Li-Ion.
Van számottevô különbség a Sempron (25 W) és a Turion között? Vagy esetleg egy Celeron M440-es (1,86 Ghz) gép? -
bandus
veterán
Sziasztok!
tavasszal sajna elmaradt a laptop vásárlás, de most úgy tűnik esélyes, hogy végre hozzájuthatok egyhez én őt szemeltem ki magamnak, szerintetek jó választás ennyi pénzért? [link]
ha esetleg tudtok jobbat/mást akkor szívesen fogadom a tanácsokat. nem kell semmi különösebb célra, csak hogy az egyetemen is legyen nálam egy gép. net/szövegszerkesztés, néha fapadosabb játékok (heroes3, cod).
köszi előre is"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Palika71
őstag
válasz drankenhal #2175 üzenetére
Ha a megbízhatóság a fontos, akkor ezek közül szerintem nyugodt szívvel nem ajánlhat neked senki.
Ha a játék-teljesítmény nem fontos (mert nem írtad), akkor ne vegyél ilyen VGA-centrikus gépet!
Ha a nagy CPU teljesítmény sem fontos, akkor elég a Sempron, mert annál már szabályozható a fogyasztás, a Celeron-nál meg nem.
Ezzel a fogyasztás, és a melegedés is lecsökken.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Gascan
tag
A Lenovo gépek customer service szempontból előnyösebb helyre sorolhatóak mint az Asus, MSI?
ASUS M4A87TD/USB3, AMD X4 965 3,4GHz BE, Geil Dragon DDR3 1600 2x2GB, ATI Sapphire Toxic HD5850 1GB, SATA2 WD250GB 7200rpm 16MB, Chieftec 450W ATX
-
Gascan
tag
Még egy kérdést hozzátéve, van olyan megbiztható márka a Lenovo mint a HP vagy a Dell termékminőség alapján?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]ASUS M4A87TD/USB3, AMD X4 965 3,4GHz BE, Geil Dragon DDR3 1600 2x2GB, ATI Sapphire Toxic HD5850 1GB, SATA2 WD250GB 7200rpm 16MB, Chieftec 450W ATX
-
Titi55
csendes tag
Hali!
Laptopot szeretnék vásárolni nemsokára 300-400 ezer között, mit tudnátok ajánlani?
Asztali kiváltására lenne, úh kéne vmi jobb vga bele, de fontos a hordozhatóság is.
[link]
Eddig ez tetszik a legjobban, erről mi a véleményetek, ill. hasonló tudásban mit ajánlotok?
Előre is köszi a válaszokat! -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon laptop-témában, de kellene némi segítség. Szóval, a hugomnak kell egy laptop, és nektek kellene ajánlani valami konkrétat, ami kapható Bp-en.
Az igények:
- OLCSÓ
- új
- Bluetooth vagy infra, de inkább BT
- beépített DVD-olvasó (vagy író)
- filmeket vigye (avi, DVD) - ennek gondolom bármelyik megfelel
- wifi
(Elég sokat lenne cipelve, de a súlya nem számít, inkább az, hogy bírja jól az aksi.)"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Quent1n
senior tag
Kicsit visszaolvasva idézem Dr. Akula egy számomra tetszetős mondatát: ''Mint látod, 3 kilóból már jót is lehet venni, nem kell az aljából turkálni.'' Ez érvényes a 3k fölötti notikra is.
[link]
[link]
Hogy csak 2 igen jó notit linkeljek be. Ha rám hallgatsz ennyi pénzből nem Asus -t veszel, sokkal inkább vmelyiket ezek közül, vagy esetleg vmi Hp-t. Minőségben bőven az Asus előtt járnak. Jo lehet a videokarijuk nem DX 10es, de megsugom ez a Go 8600 se elég sokra, DX10 es jatekokhoz (mint pl. a Crysis) meg ugyanolyan kevés lesz mint bármi más. Sztem bár a videokarijuk picit gyengébb mint az Asusé, viszont minőségben bőven kompenzálják ezt a kis hátrányt, ami sztem nem utolso szempont, mivel ahogy mondani szokták, nem fél évre veszünk ált. notit. De majd jönnek mások is és elmondják a véleményüket. Amugy az Asussal nincs különösebb bajom, csak ha nekem ennyi pénzem lenne akkor tuti nem azt vennék. 150-250 ezerig már inkább.Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Laslow
senior tag
válasz Quent1n #2186 üzenetére
Az olcsó azt jelenti, hogy bruttó 130 alatt ki kéne hozni - a 150k-s gépek már szóba sem jöhetnek. Szóval tényleg csak az alsó kategória fér bele.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Titoo
tag
-
törölt tag
-
BluEyes
őstag
válasz Deathjay^ #2193 üzenetére
Vagy spanyol, görög stb. Attól függ, eredetileg hova készült. A csere költségét Xcbiker fórumtárstól kéne pontosan megérdeklődni a HP-s vagy a Notialkatrészes topicban, de szerintem olyan 8k körül lehet.
És hogy melyik a jobb? Szerintem a processzortól eltekintve a 6325 jobb, mert erősebb a vga, és több beépített eszköz van benne. Procit meg majd lehet bele tenni másikat, mikor pl. a Turionokat 10k körül fogják kiszórni úgy egy év múlva, már ha egyáltalán szükséged lesz a nagyobb teljesítményre.
[Szerkesztve]Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Laslow
senior tag
válasz #95590400 #2190 üzenetére
Köszönöm a tippeket.
Magyar billentyűzettel kell mindenképpen, ezt elfelejtettem megemlíteni.
Ahogy néztem, BT semmiben nincs 130 alatt, de azon a 2e Ft-on már nem múlik.
Ami kérdés: mivel OS nélkül vásárolva, vagy FreeDOS-szal olcsóbb, ez a HPQ sorozat mennyire ellátott XP driverrel? HPQ honlapról minden letölthető, vagy OS nélkül is jár hozzá minden windowsos drivert tartalmazó CD?
[Szerkesztve]"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
cucka
addikt
ez a HPQ sorozat mennyire ellátott XP driverrel? HPQ honlapról minden letölthető, vagy OS nélkül is jár hozzá minden windowsos drivert tartalmazó CD?
nx7400-al a köv. a helyzet: (gondolom ettől más nx-es gép sem tér el túlzottan).
- egyetlen driver cd sem jár hozzá, csak a freedos recovery cd
- win xp semmit nem ismer fel alapból
- hpq honlapról letölthető minden driver, összesen olyan 300 megát foglalnak (igen, botrányosan sok). érdemes vásárlás előtt letölteni őket, mert az xp a hálókártyát sem látja.
- vista alatt majdnem minden működik driver nélkül, egyedül a mikrofon bemenetet nem látja.
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest