Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    válasz fogtunder #19635 üzenetére

    A gond az, szerintem nem hw hiba, valami bug van a zyxel féle transmissionban. Szerintem.
    Ahogy kifigyelgetem, hasít mint a szél, amíg az első letöltést befejezi. Ekkor kezdődik a probléma, azaz a fagyás/újraindulás, mintha kiakasztaná a torrent befejezetté váltása, nem tudja megcsinálni. Próbáltam a telepítés szerinti alapértelmezett mappába, próbáltam azonos mappába, ne kelljen áthelyeznie az incomplate-ből, de semmi.. Mikor az első 99,9 %-on van, pár másodperc után kifagy. Ami a fura, mikor újraindul nem onnan folytatja, mindig kb 1GB hiányzik, onnan folytatja, újabb fagyásig, ciklikusan.
    Viszont a gyári beépített kliens hiba nélkül tölt úgy, közben 100GB-okat másolok a másik HDD-re párhuzamosan. Sajnos ennél már nem érni el a ZYPKG mappát, a régieknél oda bemásolva a transmission file-et egy másikról simán ment vele.

    Ja, Zyxel support, ez talán elfér ebben a topikban, lehet benne hasznos info nektek is
    A hét elején a 310-et alaphelyzetbe állítottam, nem érte el weben a programcsomagokat. Ráírtam a supportra, van-e tippük mi lehet a baj. Első levelükben még küldtek linket, mit kellene megnézni beállításokban. Az persze rendben volt, második körben a következő válasz jött:

    Tisztelt ******* úr,

    sajnálattal értesitem, hogy az ön termékét ellenrőrizve észeltük, hogy az elvesztette a garanciáját és ezzel együtt a vele járó automatikus Ügyfélszolgálati támogatást.
    Ajánlani tudjuk, hogy a régi termékét cserélje egy modernebb, újabb, fejlettebb modellre.
    Itt tudja ellenőrizni a terméke statuszát.

    https://education.zyxel.com/newsletter/published/phaseout/phaseout.htm

    Köszönjük,
    szép napot

    *******
    Zyxel Ügyfélszolgálat

    Ah... már a fogalmazás is oly szép magyaros... :U

Új hozzászólás Aktív témák