- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike81
aktív tag
samsung galaxy s2 mennyit ér szerintetek, mennyivel fog esni az ára ha jön az sgs 3 ? galaxy s2 gps tökéletesen müködik net kapcsolat nélkül, mennyi idő alatt taláűlja meg a műholdat ?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
70k-ért kéne vodafone-os vagy független okos telefon, új.
Legyen rajta vaku, jó kamera és GPS.Mit ajánlotok?
-
St3ven
addikt
válasz F.B.I. #40151 üzenetére
Köszi, a Samsung C3322-ről hallottam/olvastam már, a másiknak még utánanézek.
Valaki tud még tippet adni Dual SIM-es teló témában?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz St3ven #40156 üzenetére
Na, ezt a GigaByte g-Smart G1310 Ray Dual SIM-es telót látva kicsit elbizonytalanodtam, lehet, hogy jobban megéri a 30-at, mint a korábban látott Samsung C3322 a 20 környékét.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
dogeiz1
csendes tag
Sziasztok!
Én producerkedéssel foglalkozom úgyhogy rengeteg zenét hallgatok ezért számomra az a legfontosabb, hogy jó minőségben és könnyedén lehessen zenét hallgatni a készüléken. Most egy LG Arénám van amin a Dolby hangzással meg vagyok elégedve, viszont megvannak a készülék hátrányai is, főleg 2 és fél évnyi aktív használat után. Szerintetek a mostani termék palettáról melyik készülékek a legjobbak ilyen téren? T-mobilos előfizuban gondolkodom, és nem szívesen lépnék vissza hangzás terén.
A többi funkció nem is fontos.
[ Szerkesztve ]
-
dogeiz1
csendes tag
(A Sony Ericsson Xperia Ray szimpatikusnak tűnik, csak pont azt nem tudom, hogy egy LG Arénához képest milyen hangminőséget képvisel.)
-
Krisz79
őstag
Véleményetek szerint melyik jobb készülék?
A Samu Galaxy W vagy a HTC Desire S?
Kaphatnék hozzá indokot is?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
tresh
veterán
válasz Krisz79 #40163 üzenetére
[link] << a nyers adatok és akkor most jön hogy neked mire kell..pl proci terén a w erősebb de ramból a dezső viszi a prímet,vagy a BT gyorsaság és így tovább.... Én a dezső-t venném elvileg jön rá az ICS-is ami nem hátrány.De ugye az ár is kérdéses mennyiért tutod melyiket beszerezni..mellesleg mind két telefon nagyon jó készülék szerintem bár azért a mai rohanó világban nem rossz az ha foglalkoznak a készülékkel a gyártok gondolok itt htc téren az ICS támogatásra
megjegyzem sgs-em van ennek tudatában is HTC venném De az sgs-em egyikért se adnám
[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Hali!
Samsung Wave jobb, mint a Galaxy Mini?Live poor, die rich.
-
Rotate
veterán
válasz gyáliSanyi #40167 üzenetére
ha nem kell Android, akkor jobb
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Nokia e52/72-nek van-e vmi olyan alternatívája, ami hasonló árban van hozzájuk? Vagy bátran vehetek közülük egyet használtan?
Ami számít, h wifin keresztül meg tudjam osztani a mobilnetemet, alapszintű navi és symbian 1-2 progi miatt. (hívás szürés/rögzítés, viber, profilok kezelése akár időzítve).
Nem zárkózom el a többi brandtől sem, de unom, h napi szinten töltő kell, meg amúgy is azt gondolom, h ebben az árkazegóriában csapni valóak az androidok.
Talán még az asha 302 lehet érdekes, de nem bánnám, ha némileg olcsóbb lenne.
Let's begin, de gozaimasu!
-
tresh
veterán
Használtan is lehet venni szerintem nagyon jó áron sőt még garisakat is, de navi hoz szerintem kicsit pici a kijelző Viszont az e72 nagyon jó készülék...más alternatíva lehetséges bár ha jól érzékelem fontos hogy gombok legyenek..ez esetben max egy n97 mini ami szerintem jó vétel lehet még ha navi is kell
-
_ak_
addikt
-
tresh
veterán
Értem, de azért a jól láthatóság végett navinál nem árt a nagyobb és érintő kijelző és a gyári nokia navi alapból is alkalmas erre a célra amit te keresel, plusz ott a qwerty gombsor hozzá és még a mérete is vállalható...plusz aprón elég sok navi kittes garis van eladó nagyon jó áron
[ Szerkesztve ]
-
KeFe
tag
Keresem a leghosszabb készenléti idővel rendelkező jelenleg is kapható készüléket.
Mindezt a fiókban pihenve heti 4-5x 1 percest hívást lebonyolítva kell tudnia.
Ezen, és ritkán sms fogadás/küldésen kívül másra nem használnám.
1 fontos dolog van, hogy a 2-3 hetente való töltést microusb csatlakozón keresztül kérje! -
agyas11111
tag
Szerencset probalnek elöször itt. Igenyeim:
-Minimum 1 napot hasznalat alatt birjon ki a telo
-Multimedia= napi mp3-at jelent, meg nem tudom mennyi, max 1-2 ora.
-Fotozas ritkan, arra van sajat gepem egyebkent
-Jatek NEM, esetleg ilyen bejeweled szintü neha, tehat NO 3D, mert nem erdekel. Otthon fullextras PC es PS3, stb., amikre igy sincs elegendö idöm.
-Email-push, Facebook, Whatsapp, googlemail, googlechat, google maps, sms problema nelkül menjenek.
-esetleg skype.
-lehetöleg ne olcso müanyag legyen, szeretem a femet.
-preferalt markak: HTC, Motorola, Sony, esetleg Samsung, de inkabb ne
-konkret gondolataim is vannak: HTC ONE V, (ONE S esetleg), Motorola Atrix, Motorola Pro+, Sony Xperia P.
(-egyeb: SGS2 nem tetszik, es szeles a kezemnek! Moto Razr meg föleg! ONE S meg hatereset, de az egyreszt tul draga is lassan, ahhoz, amire nekem kell, masreszt meg mindig kicsit tul nagy.)(Ja es ne otthoni arakbol induljatok ki, mert nem ott elek. Elöfizetesem most jart le es akkor nem akartam telot valasztani, igy most függetlent fogok venni.)
-
gyáliSanyi
őstag
Olyat nézz, aminek elég nagy az akksija! Mobilt így nehéz ajánlati vegyél egy olyan 5 ezrest, amihez lehet venni 1200mah aksit. Tulajdonképpen te nem is mobilt, hanem akksit keresel, ha csak annyira akarod használni, amit írsz.
Talán, ha 6 hetet nem is bír, amint amit a gyártó ír, de 2-3 hetet ki kéne bírnia neki.:
Samsung C3350Ha tényleg fontos a működési idő akkor ez:
[link]
Gondolom ennyit nem ér meg, de ennél nagyobbat nem találsz.Samsung ha jól tudom alapból Micro USB, de ha nem javítsatok ki.
Amelyikre meg nem jo a micro, arra egy adapterrel is rá lehet tenni.Live poor, die rich.
-
FF23
senior tag
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Írtam itt pár héttel ezelőtt,hogy tönkre akar menni a Nokia 3410-em.
Azt a tanácsot kaptam itt,hogy nézzem meg belülről.
Jelentem,megtakarítottam az érintkezőit az akksinak+telefonnak,azóta nincs vele semmi gond,úgyhogy a teló vásárlást egyenlőre elhalasztom.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!Az érintkezőit mivel érdemes takarítani?
-
punky10
addikt
válasz Kezdő vagyok #40180 üzenetére
Ha kontakthibás,akkor kontaktspray-vel ...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
meroly
veterán
Ami hirtelen eszembe jutott az a Nokia C2-01 vagy X2-00, ezek tuti töltenek microusb-ről is. De érdemes lenne utánajárni a C1-01, C1-02, C2-00-nak, azokban is van microUSB.
Ha csak a fiókban pihen, tuti nem merül le olyan hamar, mint alapból, hisz ezekben főként a kijelző fogyaszt.Impossible is nothing
-
randras
veterán
válasz Kezdő vagyok #40180 üzenetére
A "Nokia 3410-ed"?
-
punky10
addikt
válasz randras #40183 üzenetére
Ha valaki csak telefonálásra,SMS-re használható a telefonhívás,akkor a 3410-es egy nagyon jó készülék.Az újabban,alap 1xxx.-és Nokiák a nyomába sem érhetnek...
Nekem csak 3310-esem volt,de szinte csak a plussz 1 gombba különbözött...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
AndrisBoy
aktív tag
Iphone 3gs : töltésnél nem jelzi ki, hogy töltőre van dugva, de az akku töltődik, kikapcsolt állapotban a telefont töltőre dugva bekapcsol magától,ezek szerint érzékeli. iTunes nem látja, térerő van.
Mi lehet a gond? Nagy gond lehet?
•°o.OO.o°•
-
Fecogame
veterán
Létezik olyan androidos telefon, amelyiknek van dedikált zenevezérlő gombja?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Telóvásárlás előtt állok.. kellene szakértő segítség.
70-80-90k között (konkrétan 73k van kp-ben, de ki tudom pótolni)
legyen a 90k a lélektani határ, de ha olcsóbb lenne a jobb, mert igazából úgyis esik az ára...
ne legyen fényes műanyag, a legjobb a fém, unibody lenne
nyílván legyen okos
kizárólag új, és kártyafüggetlen érdekel (nem írok alá semmit a magyar szolgáltatóknak)
lehetőleg a legfrissebb androiddal, vagy biztosan kapja meg... nem főzök...
lehessen bővíteni microsd-vel...amire használnám: email, hírek, net, gps, zene esetleg, internet megosztás
amire nem. játékamiket néztem, de bizonytalan vagyok:
htc desire s (nem tudom kap-e ics-t)
sony xperia u (nem bővíthető)
sony sola (drágább)
htc one v (nem tudom az alja nem zavarna-e)
alcatel ot 995 (nem tudom, mennyire lehet megbízni a minőségében)
sony ericsson ray (kisebb kielző)Ajánljatok érzésetek szerint, vagy mondjátok azt is megha érdemes várni 1 hónapot valamire!
Köszi
p.#proudfather
-
randras
veterán
válasz Rotate #40197 üzenetére
Tudni kell használni az androidot, hülye módon használva egyik sem bír többet. Arról nem is beszélve, hogy eléggé best-buy a DHD ebben a kategóriában, mert erős a hardvere, de olcsó, mivel régi. Ennek ellenére jön rá az ICS Sense 3.6-al, 4-es ROM-ok is vannak már rá.
Én is ezzel kezdtem, azt azért érdemes róla tudni, hogy utána nem fogsz HTC-n kívül mást venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest