- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
üdv
-Keret: max 29k
-használt mobil
-fotózásra, zenehallgatás, netezés ( wifi )
-előny ha karcálló a kijelző
-root-olás és egyéb dolog nem érdekel...Mit ajánlotok? Samsung Wave-re gondoltam, de nem találok sehol az apróban! VAgy i8910-re, ill, Xperia mini ( nem túl kicsi? ) vagy Wt19i (live with walkman).
Ilyesmire hogy N82 már ne költsek ugye?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
sunahunter
senior tag
válasz dropopi #39594 üzenetére
Nem tudom, hogy másnak hasznos-e, nekem az.
van nem is egy nagyker Ezekből kéne pár elérhetőség nekem.
Ami miatt kellene, mi különböző nagyobb cégeknek szállítunk be sokmindent, és most lenne lehetőségünk eladni pár tízmillió forintért telefonokat, ez a nagy lényege az érdeklődésemnek.
Szóval várom a cégneveket ha Te tudod, hogy honnan lehet mrgoldani. -
n0rbert0
senior tag
válasz Jimothy #39600 üzenetére
Én már a szoftver miatt is az evo 3d-t venném. Az optimus 2x gyári romja nem túl jól sikerült, tehát főzőcskézni kell, hogy elfogadható legyen (ezen a szinten). A htc-nél meg ott a sense felület, amit szerintem nem kell bemutatni...
Az evo 3d kijelzőjének a felbontása nagyobb, ami pl. netezésnél jól jön.
Az optimus 2x-ben "csak" 512MB RAM van, ami még a gingerbread-el elég, de ha megkapja az ICS-t, akkor már nem biztos (főleg, ha szeretsz sok alkalmazást megnyitni...)
Nekem a fentiek fényében megérné azt a 5-8k különbséget az evo 3d.
Igazából itt nem is a 3D a lényeg, hanem az ár-érték arány.(#39601) Storms
Xperia minivel vagy az LWW-vel jól jársz. Hogy kicsi e a kijelző azt neked kell eldönteni. Valaki szereti a nagy tepsiket valaki nem...[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz Vangelis #39604 üzenetére
Az Arc S tepsi.Mint ahogy az LG Black is.De a nagy kijelzönek kell a hely...A Moto-k közzöl inkább a Defy+,mint a Motolux,bár a jenkik nem a supportjukrol hiresek.A Nokia Win rendszere van akinek tetszik,vagyunk akiknek nem,de ha Neked tetszenek a csempék,akkor a finn telokkal jol jársz.(nekem akkor lessz,ha lehet a csempéket diagonálba rakni... )A Skate-t már kilötted az elöbb,az uj HTC-röl nem nyilatkozok,max azt tudnám leirni,amit Te is el tudsz olvasni a Neten.Nem ismerem.
Én vagy az ArcS-t,vagy az Optimus Black-et venném.illetve a Defy-t,de nekem nagyon fontos a csepp- és porálloság.Ez sok esetben másodlagos,de ha neked is jol jön a strapabiro kivitel,akkor a Defy+.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Vangelis #39606 üzenetére
Gondolom ha van Tablet,akkor nem fontos a >4"-os kijelzö.Böven elég a Defy 3,7"-os megjelenitöje is.Remélem az angol nyelv vagy a ROM-olás nem ismeretlen...Ha jol tudom,nem tartalmaz magyar nyelvet(de ez nem 100%)illetve nem kapkodják el a frissitéseket.De jo fözött ROMok vannak hozzá...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
sail
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem érkezett válasz az előző kérdésemre, megpróbálom máshogy.
Nekem tetszik az Iphone 4, de azért kiváncsi lennék a versenytársakra is. Kizárólag Android jöhet szóba (pedig a Nokia N9 is bejön), mivel csak ezen futnak a kívánt programjaim. Szóval Androidban melyik telefon az, ami méltó vetélytársa az Iphone 4-nek (nem S!)?
köszi
Sail -
dawid92
tag
Sziasztok!
Gyereknek készülök telefont venni. Szempontok:
- Legfeljebb 15 000 forint.
- Új, független.
- Tudásbeli elvárás mindössze az, hogy kamera legyen rajta. Nagyobb kijelző előny.
- Ne menjen tönkre két éven belül
- Hogy a kialakítása milyen, az mindegy.
- Operációs rendszer mindegy.
+1: kerestem érintőképernyős telefont is ebben a kategóriában, de félek, hogy 15 alatt azért nemhogy jót, de használhatót sem kapok. vagy mégis?Át is néztem egy-két oldalt, eddig a Nokia 7100 Supernova jött be, de attól tartok, hogy ennél jobbat is lehet találni. Ahhoz viszont én már kevés vagyok, azért kérdezlek titeket.
-
Jimothy
csendes tag
válasz n0rbert0 #39603 üzenetére
Köszönöm a segítséget, átgondolom! Pár ismerősömnek volt HTC telefonja, de nem voltak megelégedve miért, mondjuk az nem mostanában volt. Igazából tényleg az a lényeg, hogy megbízható legyen, egy ideig ne kelljen azzal foglalkoznom, hogy új telefon kell, gyorsan tudjak böngészni, zenét hallgatni, e-mail, facebook, tumblr. És a 2X igazából a 80.000-es kártyafüggetlen árával fogott meg, mert ez tényleg remek ár/érték arány.
-
ricsike81
aktív tag
Mit szóltok a sony xperia p, és u készülékhez ?szerintetek melyik a jobb, és melyiket éri megvenni.
-
Melack
veterán
-
FehérHolló
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan megbízhatóbb mobil (tehát nem okostelefon), amivel lehet VoIP-s hívásokat folytatni (valami internetelérésen keresztül)? Csak telefonálásra lenne használva (még SMS sem), más VoIP-s készülékek hívására. Ebből következően a WiFi-s csatlakozási lehetőség nagy előnyt élvez. Akkus üzemidő legalább 4 nap.
Árban mondjuk 40k alatt gondolkodom, és még nagyon az ismeretszerzési fázisban vagyok. Forma egyelőre nem számít, amíg nincsenek cicafülei.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Vangelis
félisten
válasz Vangelis #39608 üzenetére
Olvasgattam és lehet, hogy maradok az ARC S nél.
Remélem nem döntök rosszúl.
Elvileg ebben a konstrukcióban:
Kezdőrészlet: 12 951 Ft
Törlesztések: 12 hó X 4170 FtTarifahűség nélkül. Mert úgyis a paletta csomagba lesz belevonva a hívószám.
....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
lujó55
addikt
válasz FehérHolló #39623 üzenetére
Jön a telefonadó?
-
FehérHolló
veterán
válasz lujó55 #39625 üzenetére
Bizony, havi 7-8k pénzzel többe fájna, ha a nem változtatunk a telefonálási szokásainkon szűk családon belül. Márpedig nem akarok változtatni rajtuk, így alternatívát keresek, és a VoIP elsőre egész jó ötletnek tűnik.
Persze a megtérülés erősen korrelál a leendő VoIP-s készülék árával, 4-5 darabot kell vennünk.Vangelis: Hát igen, 95%-ban ingyen szoktam hívni. Eléggé fájdalmas a jövőkép.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Vangelis
félisten
válasz FehérHolló #39628 üzenetére
Sajnos ez van. Igazából ez csak a kezdet!
-
allein
addikt
Sziasztok. Mielőtt felraknám a kérdésemet, azt szeretném jelezni, hogy egy Samsung Galaxy S 1 boldog tulajdonosa voltam. Sajnos pénz hiány miatt meg kellett válnom tőle. Amióta rajta volt a készüléken a 2.3.6 firmware nagyon szépen ment. Volt 1-2 itthon próbálkozás firmware frissítés terén, de azóta ment szépen a teló amióta rárakták a fent említett firmware versiont
Következő a kérdésem:Hozzáértők, mit vegyek: Samsung Galaxy S II vagy Samsung Note?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Éccsapámnak szeretnék valami telefont. Amik fontosak lennének:
bluetooth
nagy gombok és kijelző mert fater nem éppen vékony így az ujjai sem
legalább 3 mp kamera
nokiaAjánlanátok készüléket?
thx, üdv
-
Vangelis
félisten
Srácok esetleg várható most valami újdonság amire érdemes várni.
Sajnos még mindig nem tudtam dönteni.
De nagyából 3-4 modell maradt.
SE ARC S
DEFY +
LG Optimus Black P970
HTC One VZTE Skate ről sem mondtam le végleg, mert végül is ár tudásban nem lehet rossz.
De ha jön valami olcsó és jó modell akkor lehet várok.
Csak sajna már pár külső elem lepergett az SE X1 -esemről Habár ettől még hibátlanul működik!!!
Igazából ezzel is megvoltam eddig, csak már szegény csere szavatos.
Ha a következő is ennyit kibír akkor no problem
-
ricsike81
aktív tag
ingyenes beszélgetésnél is lesz 2 Ft / perc az adó ? Vagy ezt hogy oldják meg ? Hisz ha lesz adó ingyenes beszélgetsénél, akkor szerződés szegés szerintem, mert nem ingyen beszélgetünk egymással flottában, hisz a flotta biztosítja előfiztetésnél az egynás közti ingyen beszélgetést. Ez az én véleményem.
-
nemigazmar
csendes tag
Sziasztok!
Mobiltelefont tervezek venni, lehetőleg minél hosszabb távra (jelenlegi k800i-met lassan négy éve használom), ebben szeretném segítségeteket kérni.
Szempontok (1. post alapján írom, ha valami fontosat kihagynék, szóljatok):
ár: nem szeretnék 100 fölé menni igazán, de ha valami nagyon megtetszik, az is elképzelhető.
új készülék.
t-mobilenál tervezem venni like csomaggal, 2 éves hűséggel (netet főleg wifiről fogom használni, illetve nem telefonálok / smsezek valami sokat, legtöbbet azt is pár számmal, e ha tudtok jobb csomagot ajánlani, szívesen fogadom).
nem ragaszkodom semmilyen oprendszerhez, de talán az androidot preferálnám.
használnám: telefonálás (), netezés, zenehallgatás, fotózás, játékok. aksija bírja ki reggeltől estig. garanciája, szervize legyen normális, lehetőleg legyen strapabíró, ne karcolódjon mindennapi használattól, ne nyikorogjon minden kis nyomástól. dedikált fotógombnak örülnék.
amit én dilettánsként eddig kinéztem: samsung s2, motorola razr, sony xperia s.
ha az előbbi feltételeknek egy olcsóbb telefon is megfelel, akkor természetesen az árkeret lefele bármeddig bővítheő
segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Vangelis
félisten
válasz transmission #39646 üzenetére
Köszönöm
Végül ha minden jól megy akkor 54990ft (kamatmentesre 14910 + 12x3340)
Igazából a havi díj ingyen lesz mert t-home mellé veszem
eddig fizettem havi 11-12ezret.
Most havi 11400ft lesz az egész.
Remélem jól járok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs