- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamu
csendes tag
válasz korpicschess #26501 üzenetére
Sajna nincs.
De még nem létszükség mert még jó a jó öreg T630. De legalább tudja az asszony mire rakja félre a pénzét.
Addig is kösz mindent. -
feka007
veterán
Hi, tudnátok ajánlani 30-40k között olyan telefont, amit nem túl nehéz kezelni, jól lehet látni a kijelzőjét, jó az akksi ideje, könnyű a numerikus gombokat nyomogatni, és nem fagyogat? Nagymamámnak lenne ajándékba.
-
korpicschess
veterán
-
feka007
veterán
válasz korpicschess #26504 üzenetére
Független kéne. Egy régi Samsungot.
-
Deathtiti
csendes tag
Üdvözlet!
Egyik havernak kéne egy teló.
Kéne bele:
-wifi
-Jó kamera
-Jó Zenelejátszó
-használtan max 40Mi először n82-re gondoltunk de ha nektek van jobb ötletetek ne kíméljetek .
-
Deathtiti
csendes tag
Az a baj hogy a srác nemigazán akar se-t vagy csak legvégső esetben.
Más teló az se-n kívül?-N96
-N82
-HTC diamondEzeket néztük, ha lehet akkor inkább Nokia vagy a diamond (Bár arról nem hallottam sokat a tulajdonosoktól).
-
korpicschess
veterán
válasz Deathtiti #26509 üzenetére
HTC Diamond főzött ROMokkal jó tud lenni Én szerettem.
N96 semmiképp sem, gyatra a minősége nagyon szerintem, meg a proci is gyengécske.
Még Samsung Omniát is beveheted a képbe, de szerintem inkább Diamond.
N82 is jó egyébként de az inkább 30k-nál nem ér igazán többet! Attól függ mondjuk, hogy milyen állapotú.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
pc-user
senior tag
válasz korpicschess #26485 üzenetére
Közben kiderült, hogy rosszul lett megadva a teló típusa, azért nem találtam róla adatot... A 7230 multimédiás szempontból nagyon kevéske...
-
szilvorium
csendes tag
válasz picur220 #26460 üzenetére
Na elcseréltem egy E52-re azt a ramaty arena-t, többet LG-t sose veszek, az tuti
Viszont nemtom mibajom van, de most, hogy megint nokiám van, elkezdett hiányozni az 5800ám....szerintetek megéri egy 1hónapos e52-t egy hasonló 5800ra cserélni? mármint még csak elméleti síkon.. -
korpicschess
veterán
válasz szilvorium #26514 üzenetére
Hát én sose tenném de Te tudod neked mi kell
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
picur220
veterán
Hát, ha neked az kell, akkor talán. Én inkább Spicára cserélném.
-
littlelion21
addikt
Én Veled vagyok!
Cseréld csak! -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Gondolkodom egy Androidos készüléken. Ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot. A T kínálatából nézelődök, de nemigen tudok dönteni, még a tesztek alapján sem.
Eddig az Xperia mini -t néztem ki, de szóba jöhetne a Spica is. Ezzel kapcsolatban mit tudtok nekem mondani? Valami olyan kéne, amit egy-két évig azért tudok használni. (Legyen benne FM rádió is. )
-
-
VIBO
őstag
mit javasoltok i8910 után?
nem volt nagyon vele bajom....csak egy kis változás kell
kb 70km van rá használtan
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
V.Stryker
nagyúr
-
törölt tag
Samsung Omnia I900 szerintetek jó? érdemes venni?
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok, ajándékba lenne majd egy telefon, aminek a kritériumai:
-legyen olcsó, lehetőleg 30-40 ezer forintból kijöjjön kártyafüggetlenül vagy telenornál feltöltősként (max 50 ha nincs olcsóbban)
-legyen valamennyire jó a kamerája, olyan 3 mp és felette már jó, nem kell 8 vagy 10 mp-es, de csináljon szép, kivehető, jó képeket, optikája legyen jó, nem minden a mpek száma...
-egy huszonéves lánynak lesz, nem fontos hogy rózsaszin piperetelefon legyen, de legyen azért valamennyire nőies, ne ilyen ormótlan high tech akármi...
Erre várok tippeket, esetleg többet is, remélem van valakiknek pár tippje miket érdemes megnézni... köszi! -
littlelion21
addikt
válasz korpicschess #26529 üzenetére
Itt már 40k-ért is van, ráadásul több színben is.
-
korpicschess
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz korpicschess #26529 üzenetére
Köszönöm nektek a gyors válaszokat, tetszetős ez az SE Ráadásul 40ért igazán jó vételnek tűnik!
Azért ha másoknak még van javaslata szivesen fogadom! -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nem leszek rövid, nem leszek egyszerű, de remélem érthető.
Jelenleg egy N73-am van és ez a bajom vele: Lassú...nagyon, nagy és nehéz, a fülhallgató csatlakozója mindig kijön, ha zsebemben van.
Tudtok ajánlani egy mobilt, lehetőleg Nokia, amiben legalább olyan jó kamera van mint az N73-ban, viszonylag gyors és ha még az is belefér akkor 3.5"-os jackkel is rendelkezzen.
Egyáltalán egy mobil mennyire ideális zenelejátszásra? Érdemesebb inkább venni zenére külön Mp4-et? Eléggé függő vagyok, gyakran hallgatok veszteségmentes zenét és nem kis mennyiségben. De gondolom az ilyen eszközökön az mp3 is úgy szól, mint a flac...
Jah és még egy szempont, olcsó legyen. Nem kell valami nagy tudású cucc.
A választ előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Vasinger! #26534 üzenetére
Hangzásban szerintem iPhone ami legfeljebb megfelelne neked, de mondjuk SE Vivaz és W995 is jól szól a grafikonok alapján (Nokiákat nem nézegettem), olcsóbb kategóriában... hát nemigen... szóval egy ipod nano szintjéhez egyik sem ér fel.
Milyen árkategóriára gondoltál?[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Vasinger!
nagyúr
válasz madarasz92 #26535 üzenetére
Hát, olyan 40k körülire gondoltam, vagy olcsóbban.
De mint mondtam, ha olyan teló nincs olcsón ami zenére is nagyon jó, akkor veszek inkább külön egy MP4-et, ami biztos a legjobb zenére, mivel arra csinálták.
Használt is jöhet, ha úgy reálisabb találatok vannak.
Érintőssel még barátkoznom kell, de inkább a hagyományost kedvelem.
5800 kizárva. Van egy a környezetemben, a mostani N73 jobb nála...
korpicschess: Az ajánlott mobilok kizárva, az áruk miatt.
Az Apple csúcstelóit/lejátszóit inkább hanyagoljuk, nekem nem érne meg annyit amennyit elkérnek érte, volt a kezemben Iphone 3GS, Ipod is stb., de sikítva adtam vissza, főleg annyiért amennyi...Igazából akkor maradjunk annyiba egy viszonylag kompakt, jól összerakott viszonylag jó kamerával rendelkező > = 3.2 mp-es autófókuszos és lehessen telepíteni rá játékokat is, alkalmazásokat. A WLAN sem hátrány...
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Vasinger! #26537 üzenetére
Eszerint új kell 40ért igaz? Hát így nehéz. Nem is tudom, hogy mondjam-e a C901-et, de zenében nem hiszem hogy túl erős, játékokban sem, WLAN nincs... szóval az kizárt szerintem.
W995 használtan 40ből kijön - jó kamera, jó zene.. de ha új kell, akkor ezt passzolom.
(még LG Aréna használtan, de szerintem sokkal inkább W995)Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Vasinger!
nagyúr
válasz korpicschess #26538 üzenetére
Hát, 40k környékén jó használtan is. Bár előfizus vagyok Vodánál, így lehet, hogy ott vennék.
Hogy őszinte legyek nem szimpatizálok a SE-nal. Nem szeretem őket. Egyedül a Nokia, ami megragadt, nagyon széleskörűen lehet testre szabni. Hasonlít az Ipone-ra ilyen téren.
Ez a C901 tetszik, kinézetre, a W995-tel a szétcsúsztatás a bajom, nem szeretem a szétcsúsztatható mobilokat, úgy vélem, hogy idővel elkopik az érzékelő és kontaktos lesz. -
Vasinger!
nagyúr
válasz korpicschess #26540 üzenetére
Nos, nézelődtem, de az N79-ben a gombok biztos kikezdenék az ujjaimat. Egyszerűen vicc, hogy ezt hogyan képzelték.
A W995-ön gondolkodom, de SE....
Tocska:
Kérdés: Mi a véleményetek az 5630 XM-ról? Nekem így elsőre nagyon bejön külsőleg is és belsőleg is. De lehet, hogy ez később megváltozik..
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz korpicschess #26543 üzenetére
Eddig talán az N85 tetszik a legjobban. 2 hibája van: az ára és a kamera. Az árával még csak-csak megbarátkozok, de a kamera nagyon zajos képeket csinál minden körülmény között.
Bár ez egy 2008-as teszt, ott azt írják, hogy ez később javításra kerülhet. Nos, javítottak már Firmware-rel?
-
korpicschess
veterán
válasz Vasinger! #26544 üzenetére
Én nem látom rossznak a képeket, de driver cserével is lehet rajta javítani
Árban a 40k-s keretbe használtan simán belefér, már majdnem az N86 is, ami aztán tényleg nagyon jó kamerában!
N85ös képekAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Vasinger!
nagyúr
válasz korpicschess #26545 üzenetére
Nos, nézegettem a topikot és összevetettem az N85 és 86 képeit az N73-mal. Színekben simán elveri, de zajban az N73 a nyerő. Az N85/6 képei kicsit olajfestmény jelleget biztosítanak a képnek.
Egyébként mi a kül. az N85 és az N86 között? Csak a +3 MP. Mert kinézetre is szinte teljesen az.
Végül is az N85 képei nem rosszak, de nem is kiválók. (persze mobil szinten)
Alaposan utánafogok járni az N85-nek, ha ilyet veszek.
Esetleg más alternatíva?
-
korpicschess
veterán
válasz Vasinger! #26546 üzenetére
N86-om volt, nagyon szerettem! Kicsit gagyi hatást kelt mellette az N85!
N86 minőségibb, erősebb proc, 8MP (topicba találsz képeket, szerintem meglehetősen jók, de nekem is van logout bejegyzésben egy pár), széleslátószög, frissebb modell, 8 giga alapmemória..
Szóval találni különbségetAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Vasinger!
nagyúr
válasz korpicschess #26547 üzenetére
Értem. Szóval az N86 az jobb mint az N85. Csak sokkal drágább is, így a keretemben nem nagyon fér be. Mit értesz az alatt, hogy gagyi hatás? És az erősebb proci mennyivel gyorsabb? Érezhető?
Nekem igazából sokat számít a gyorsaság, mert most az N73 1-2 perc mire bekapcsol, a menübe is 5 perc mire belép, vagy a névjegyzékbe vagy akárhova. Rengeteget gondolkozik. Na meg ott a kamera is amit egy év mire behoz.
-
korpicschess
veterán
válasz Vasinger! #26548 üzenetére
Nem használtam N85-öt, így sebességről nem igazán tudok nyilatkozni - hát papíron gyorsabb az N86, de nem kell tőle hanyatt esni, de az N85-tel sincs probléma ilyen téren szerintem!
Anyaghasználatban jóval jobb az N86 (nekem nem jött be az N85, amikor kipróbáltam)Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Vasinger!
nagyúr
válasz korpicschess #26549 üzenetére
Az anyaghasználat teljesen olyan hátul mint az N73-é. Ezt már csak a képek alapján is megmondom, nekem ropog a műanyag ha nyomkodom, végül is nem nagyon zavar, ennyi még belefér az "olcsóságba".
Egyébként az N86 gombjai nem kényelmetlenek? Nem vágja az ujjat? Olyan kicsinek és kényelmetlennek tűnnek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest