- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Nagy Matrox topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
Miért van az, hogy a számomra szinte tökéletes belső felépítéssel rendelkező mATX-es kuckók (pontosabban az általad linkelt két házra gondolok) ilyen elbaltázott külsővel rendelkeznek? Legalábbis nekem egyik sem tetszik külsőre...pontosabban az előlapja. Bár élőben lehet, hogy pozitívabb lenne a véleményem róluk.
Egyébként van már valami infó, hogy nálunk mikor jelennek meg?
[ Szerkesztve ]
...
-
mrbig25
őstag
Belső felépítés tekintetében az In Win talán szimpatikusabb, de ezek az előlapok, ejj.
Egyébként HAF 922-esem van és tetszik de az In Win nem...(sajnos) nagyon minimális a hasonlóság.
Egyébként lehet, hogy egy NZXT lesz (majd) belőle, mert annál könnyebben át lehetne alakítani az előlapot a saját ízlésemre, amíg az In Win-nél erre nem sok lehetőséget látok......
-
mrbig25
őstag
Sajnos Elite 341-et se nagyon lehet már kapni, pedig jó kis kuckó [saját tapasztalat].
342-őt lehet kapni elég sok helyen, olcsón, viszont ez egy picivel keskenyebb, így nem férnek be csak 92mm-es ventivel szerelt [álló] cpu hűtők...és mintha egy hajszállal vékonyabb lemezekből lenne összerakva [de ebben nem vagyok biztos, mert már elég régen volt meg a 341-es, így igazából csak emlékezetből próbáltam összehasonlítani], viszont hosszabb, ami jól jöhet hosszabb VGA kártyáknál [jelenleg ilyet használok, teljes megelégedéssel].
Bár ezért az árért teljesen korrekt ez is
[ha időm engedi, akkor majd összedobok róla egy kis ismertetőt logout-ra][ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest