Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz gekkoXT #38644 üzenetére

    Köszi az infókat . én is berakom ide, hátha valakinek bejön ez a felhasználó felület és ha Daikint vesz akkor látja mit kap a Wifi adapter áráért. Nálam a Daikin megy a Google Home rendszerben hibátlanul, a wifi is stabil és távolról is elérhető az out of home engedélyezésével, amit egyszer kell beállítani.
    Invitel ADSL Huawei egységgel és a saját Routerem egy TP Link Archer ugye s klímák 5 darab Daikin Comfora+
    A rácsatlakozást olvastam hogy több emberkének problémás volt ,nekem simán ment, de a WPS az nálam sem működött, manuálisan kellett hozzáadnom őket egyenként. Írja a fogyasztást is az app, heti programozás , különböző képek és zónák alakíthatóak ki benne. Működik benne sok funkció, ami viszont nincs meg benne az az időzítő funkció, se leállításra se indításra, bár a programozással megoldható, csak nehézkesebb, minta távirányítón 2 gombot megnyomni.
    Egyébként a 6 sebességű ventilátor mód és az automatikus venti valamint minden egyéb funkció elérhető, a 3 D legyezés is.
    Szóval nem bántam meg, eddig nagyon jó cucc.
    kiegészíteném, hogy ma volt az első nap reggel 6 óta megy a lenti szinten a 2 darab 3,5 klíma 23 fokra állítva és fent is a 3 darab 2,5 kW. A lentiek 17 óra működéssel kb 6 kW áramot ettek meg a fentiek pedig együtt a 3 darab 4kW körül,de nem volt folyamatos mindegyik működése. Többet mentek mint nem ,az biztos. kb 380 forintból komfortos volt a mai napunk , persze jelképesen , mert közben lejött 52 kWh áram a napelemről :)
    pár kép az APP- ból :
    kezdő kép :

    Ez a klíma fő állítási menüje : balról haladva az automata mód/ hűtés/ fűtés / ventilátor / szárítás. alul a ventilátor mód 6 fokozat plusz automata mód / comfort power mód és a legyezés
    Mutatja a külső hőmérsékletet a belsőt is.



    Az általános beállításokban még az a két kicsi LED is kikapcsolható a klíma elején

    Fogyasztás kimutatása, nap, hónap év klímánként is / csoportonként is.

    heti programozás menüje :

    A klímák hangerőben és beállíthatóságban jelesre vizsgáztak eddig, a kültérinek minimális hangja van esély sincs rá hogy bárkit zavarjon. Kb 2-3 méterről hallani, hogy egyáltalán megy, pedig ma 33 fok volt kint amikor mellette álltam és belül 22.

    A beltéri éjszakai módja mellett simán alszok, szuper hogy be lehet állítani a lapátot oldalra és függőleges irányba is, így még véletlenül sem fújja közvetlenül ránk a levegőt. A terelő lapát nagyon határozottan és jól irányítja levegőt mind függőleges mind vízszintes irányban.
    Ne haragudjatok, hogy ezt írom és elfogultnak tűnhetek,de nem tudok egyenlőre semmi negatívumot írni csak továbbra is azt hogy a távirányítón hiányzik a háttérvilágítás és a wifi appból az időzítő,de ezek eltörpülnek a klíma működési tulajdonságai mellett. Sokszor megy a vád hogy itt mindenki a Daikint ajánlja,de egyszerűen most azt mondom hogy ha ez így marad legközelebb sem fogok másban gondolkodni, csak ebben a márkában mert lehet sok csicsa funkció de lényeg az hogy milyen halkan és hogyan teszi a dolgát, ezeket a funciókat hogyan tudjuk szabályozni( ventilátor fokozatok, lapátok dőlése stb..) és abban eddig nálam jeles.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák