Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Nem tudom mennyire van szükség beszámolókra, de ma építettem egy gépet egy budget kategóriás Deepcool CC560 házba. Nem volt nagy igénye a kollégámnak, egy 2700X konfig ment bele, igazából csak az ATX méretű B450 Tomahawknak kellett a hely, a régi házába az nem fért be, ezért esett a választás erre a kifejezetten olcsó házra. Én arra számítottam, hogy valami irgalmatlan vacak lesz, de kellemesen csalódtam.
    - a 4 ventilátor nem hangos alapjáraton, nem rezonál, bár az első 3 ventilátor kábeles toldása elég nagy katyvasz, plusz arra azért kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz hangja, amikor szívják a levegőt, mivel a front csak 2 csíkban nyitott, a többi része teljesen zárt.
    - szerelhetősége nem rossz, a kezem sehol nem vágta meg, ez volt számomra az első meglepetés egy ~20k-s háztól.
    - Az alsó (táp előtti) HDD rack nekem kicsit retro volt, plusz nyilván ebben az ársávban nincs gyorszár, minden csavarral rögzíthető. A csavaroknál a betekerés végén azért érezni, hogy simán meg lehet szakítani a menetet, így ezzel óvatosan kell bánni, plusz az alsó HDD rack rögzítésekor előrébb tettem a tartót a moduláris táp miatt és így látszik, hogy a csavar leszedte a felületkezelést amikor a gyárban rászorították.
    - teljesen üresen érezhetően nem egy vaskos darab, a lemezeket simán meg lehet finoman hajlítani, főleg a rácsos tetejét (Amihez tudom hasonlítani most az egy TT F51 Suppressor, egy Phanteks Enthoo Pro, pár CM ház, pl. Q300L Retro, meg egy Thermaltake Core V1). Lemezvastagságra talán a Core V1 van hozzá legközelebb.
    - ami meglepett, hogy az oldala valódi üveg, nem plexi.
    - a ház frontjában nincs kábel, így könnyen és egyszerűen leszedhető, takarítható. A táp és a tetején lévő porszűrő leszedhető, a front integrált, mindegyik a klasszikus sima rács, semmi extra.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák