Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Yodamest #76828 üzenetére

Pedig a Te asztalod még nagyobb is picivel. Sajna a szoba mérete is kicsi, így nagyobb asztal sem igazán játszik. Az egész szoba hossza mindössze 250, de az ajtó is onnan nyílik, ami levesz még majdnem 80 centit, tehát nagyjából meg is érkeztünk.

A gép mellé jobbra, ahol jelenleg a towerem áll még tudnék egy 20-30cm-es polcot, vagy kisasztalt betenni, de azért látni is szeretném a gépet. Te a tiédet látod az ülőpozíciódból?
    Én jelenleg csak a tetejét, aminek így sok értelme nincs. Ha meg felemelem az asztal magasságába, akkor meg alá mit teszek? Valahogy nem áll össze ez így nekem ...

A képeden látható konfig nagyon bejövős. RGB, de szolidan, esztétikusan .... valami hasonlóra vevő lennék én is ...

szerk:
    Látom, a kisasztalt. Nem rossz, mint elképzelés, de mást kellene, mert ez nem menne a jelenlegi asztalhoz.
    Mondjuk az sem biztos, hogy megmarad, mert nem túl esztétikus ez sem.
    Csináltam egy fotót, de rökönyödjetek meg, még csak most költöztem be, és szeretném szépítgetni, csinosítgatni, de nagyon az elején vagyok.

Előtte lomos volt, szóval festés is ráférne, de majd tavasszal, vagy nyáron.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák