Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Sziasztok!

Még 2008-ról van nekem egy COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite típusú olcsóbb féle házam, amit jelenleg nem tudom miért lenne érdemes lecserélnem.
    Látom, hogy vannak "hasonló" kategóriás modern házak, viszont többszörös árért, amiért az enyémet vettem (Corsair Carbide, alsó-középkategóriás házakat nézegettem az elmúlt napokban pl).

Ez a jelenlegi ház már számtalan komponenscserét megélt már, komplett konfiguráció cseréken van már túl, bár a jelenlegi videokártya méretek miatt viszont már ügyeskedni kellett a legutóbbi szerzeménnyel (AMD R9 290X).
    Ennek a beszerelésekor a kettő vinyómat át kellett pakolnom a VGA szintjéről, mert semmi esély sem volt, hogy elférjenek egymás mellett.
    Kicsi zsúfoltság mindenképpen jelen van ott lentebb: KÉP

Viszont a lényeg, hogy elférnek a komponensek, szerintem a hűtéssel sincs probléma, mert nem hangos a gép hosszas játékok után sem (nem szoktam hőmérsékleteket nézni és a tuning is messze áll tőlem).

Jelenleg esetleg abból a szempontból látnám értelmét leginkább a ház cserének, hogy a táp lekerülhetne alulra, hogy házon kívülről szívja be a levegőt és ne a gép belsejéből.
    Szívesen várok még további érveket tőletek, hogy számomra miért lenne esetleg érdemes egy jóval drágább, korszerűbb házba befektetnem.

Új hozzászólás Aktív témák