Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz #98593280 #24786 üzenetére

    Akkor eddig mákom volt a házakkal, mert semmi rezonanciából adódó zajjal nem találkoztam még. Pont ezért kérdeztem, mert nem gondoltam volna, hogy van ház aminek rezonál az oldala vagy ilyesmi :P

    Tapasztalatom kb 1-2 házzal van csak az általad leírt kategóriákban, de akkor ezek szerint jót fogtam ki mindből, mert egyik sem rezonált.
    Volt egy Gaba párezres kategória, egy másik párezres, amin nem is látok semmi márkajelzést, CM370Elite és Fractal Design Arc Midi. Ebből 3 használatban is van azóta is, napi szinten.

    Fractalban pl gumis a HDDk felfogatása de ennek én személy szerint semmi előnyét nem tapaszaltam, mert egyik korábbi házamban sem rezonált még HDD.

    Silencionál értem, hogy miért halk, mert hangszigetelt és tompítja a VGA vagy procihűtő hangját, de ezen kívül én személy szerint nem találtam különbséget a házak közt hangban. Persze nincs is nagy tapasztalatom, nyilván ezért. CMnél pl kellett ügyeskedni, kicsit "hajlítani" az oldallapot, hogy rá lehessen tenni, de nem rezonált az sem, pedi nyilvánvalóan nem volt egy jó konstrukció/erős anyag.

Új hozzászólás Aktív témák