- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trencso
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Dreimgo DG100-asra tudok-e a gyáitól jobb/korszerűbb szoftvert telepíteni? Pl IGO 8?
Előre is köszi a válaszokat.
-
zsborg
csendes tag
Találtam egy olcsóbb verziót, de mégis jónak mondják.
Mi a vélemény ?
[navigon 2110] -
MODERÁTOR
-
Trencso
csendes tag
válasz Viktor0610 #855 üzenetére
És azt hogyan kell?
-
MODERÁTOR
-
zsborg
csendes tag
Azt hiszem nem fogom megvenni a 2110-est.
Az a gond, hogy tegnap bementem Saturnba, azt gondoltam hogy na most választok, és megveszem azt ami árban és tudásban számomra megfelelő.
Ehez képest odamentem és 5 perc után már fogalmam sem volt melyiket akarom megvenni.Júliusban utazom, addigra csak kitalálom...
-
zsborg
csendes tag
Mi a vélemény ezekről ?
Ezen az oldalon térkép szerint is lehet válogatni és utána ár szerint lehet rendezni.
[Klikk] -
tdani82
csendes tag
Tyren, rozso
Köszönöm a gyors válaszokat !!! -
Pizzafutar
aktív tag
Up!
A DG-220GC-t senki sem próbálta? -
zsborg
csendes tag
Most vettem egy Wayteq N710B-t. iGO licenszes szoftver van rajta. A dátum 2007.08 havi.
Rá lehet tenni iGO 8 -at, 3D épületekkel ? Úgy szeretném hogy egy másik SD kártyára tenném fel így ha mégsem működne akkor ott az eredeti. Tudna nekem valaki küldeni egy címet hogy honnan lehet megszerezni, illetve a telepítés módját ?
Köszönöm. -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?
Sztem elég jó áron kínálja a kolléga.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Tomcy7
tag
Sziasztok!
GPS-t szeretnék venni és ebben kérnék tanácsot. Amit ajánlottak nekem az ez a Balu volt. [link]
Ez lenne 48K! 2,5 év gari, frissithető keleteu térképpel egy 2gb memkártyával amin egy nyugateu-s térkép van.
Szerintetek milyen? Meg ugy álltalában a Balupunktról mi a vélemény? És mi a vélemény az álltala favorizált térképről?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Tyren
aktív tag
Hát ez nem rossz ajánlat...
Nem tudom, nézted-e, de ez a gép olyan 90k körül van. Nagyon erős, duplamagos proci van benne és nagyon jó kijelző. Állítólag megéri még a 90-et is. Csak 1 probléma van vele: iGo 8 Kelet-EU térkép. Értsd: csak Kelet-EU. Amennyiben Nyugat-Európában nem akarsz menni, akkor szvsz enyiért nagyon jó vétel.
Illetve nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, hogy teljes Európa térkép legyen rajta. (Hackeléssel biztosan, de én első sorban legális megoldásra gondolok.)''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Kbali
nagyúr
Nem rossz, csak térkép nincs hozzá, az plusz 20-30, ha mondjuk iGo8-at szeretnél. 90-ért viszont van fullos, hivatalos garanciás (nem gondolom, hogyha valaki az új szót ujj-nak írja, akkor ő hivatalos garanciális gépeket árulna, max. bolti garancia). Kérdés, hogy pl.: a gép firmware-e van-e magyarítva.
-
kiskacz
senior tag
Tudom, hogy nem PDA, hanem PNA, de kérdéseim lennének.
Vettem egy ASUS PNA-t, melyhez 512-es karin kelet európát adták. Arra gondoltam, hogy veszek egy 1 gigást, és rakok rá mást, mert az "alapba" nem akarok és nem merek belepiszkálni. (Olcsóbb egy 1500 Ft-os kártya, mint garis szervízbe rohangálni...)
Rá lehet tenni másik térképet - programot mondjuk geocachinghez? (Alap progikat és pl. turistautak térképet.) - Ha igen - hogyan?
Teljesen járatlan vagyok a témában....
Köszönöm!!!!
Huawei Mate 8
-
mano87
csendes tag
Hali!
Mio c720-as navigaciót akarok venni csak nem tudom hogy mennyire jó, és hogy majd a későbbiekben megjelenő 3d-s programmal lehet-e majd frissiteni és azt tudja e majd kezelni?Tudtok-e erről valamit? Mi a véleményetek a naviról?
Ice322mano
-
kiskacz
senior tag
Kbali! Köszönöm eddig is, de a hogyan-ra lennék kíváncsi.. a PC-t és a Symbian-t ismerem (ott a Tomtom-ot használom is,) de ennél már az is gondot jelent, hogy egyáltalán hogyan kell installálni.... Addig ok., hogy beleteszem az új memóriakártyát - és onnan?
Fel fogja ismermi? Milyen progival tudok rá telepíteni? Megtalálom a Russát - és? Vagy egyszerűen csak exe - oszt jóvan'?Tényleg teljesen amatőr vagyok... Köszi!!!!!
Huawei Mate 8
-
HelyreRak
csendes tag
Üdv!
Bluepanther V350B-t ne vegyetek, lassú a 266-os proci és többször előfordul, hogy nincs GPS-jel. Vicces, hogy egy oldalon azzal reklámozzák, hogy magas házaknál nincs probléma, pedig pont ott van. Ráadásul olyan mint a windows, kék halál is van rajta.
Érdemes megnézni ezt a linket: [link]
-
Kbali
nagyúr
Nekem ilyen van, de azt tudom mondani, hogy túl sokat tud
Hekkelve biztosan felmegy rá az iGo8, de ennek saját szoftvere van, most MioMap 3.4 a verziószáma (iGo klón), de hamarosan a térképfrissítéshez csak MioMoov keretrendszerrel lehet jutni. Egyébként jó cucc, jó a tartója, viszont a 400-as proci és a nagy kijelző miatt csak 2-3 órát bír az akksija.
Biztosan lesz majd a Mio-nak is 3D-s cucca, de saját véleményem, hogy 2D-ben is van még mindenkinek javítanivalója.
Ha minden funkcióját ki akarod használni, akkor javaslom, ha nem, akkor az új MioMoov 3xx-es szériából válogass, vagy esetleg c520. -
Kbali
nagyúr
Szia! Ezért javasoltam a PDA-mániát, mert ott leírásokat is találhatsz a fórumokban
-
Kbali
nagyúr
Esetleg még nézz be ebbe a topikba.
-
zajcev
csendes tag
üdv
" készülék van amin vacilálok, MIO C720 vagy MIO Moov. a kérdésem az lenne hogy a készülékekre fel lehet e rakni az új igo8-at(nem arra vagyok kiváncsi hogy hogyan,hanem hogy lehet e),ha megoldható hogy moov-ra is felmegy akkor inkább azt(végülis az újjabb kiadás),ha arra semmiképp akkor marad a c720(úgy tudom arra fel lehet).
aki tud biztosat mondani annak nagyon hálás lennék, mert ennek fényében rendelem meg hamarosan.köszi
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Dashes
őstag
Lehetőségem van 2 GPS közül választani( Sony NV-U93TC és Mio C320). Az úticél Görögország lenne, a kérdésem melyiket választanátok, milyen szoftverrel, és miért?
Miohoz találtam frissítést, de a térkép(ek) is csak 2007. októberiek voltak.( Esetleg iGO? )
Sonyhoz egyátalán nem találtam frissítést, de valamivel több utcát látott a környéken.[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagyon láma vagyok a GPS témában és ezért szeretném a segítségeteket kérni. Fateromnak szeretnék szülinapra egy GPS-t venni és gőzöm sincs hogy honnan kéne hozzákezdenem, viszont sajnos nincs sok időm utánaolvasni.
AZ már nagyjból világos, hogy nem mind1 hogy milyen szoftver van a gépen, de kérdezem én ez mennyire változtatható (úgy értem, hogy mondjuk netről szedhető-e le újabb/jobb szoftver stb.).
Ami fontos, hogy olyan kütyü kéne ami tudja Nyugat-Európát is, vagy legalábbis van lehetőség olcsón bővíteni arra.
Ha van amit tudtok konkrétan ajánlani szívesen venném. Keretnek olyan 40-50k-t gondoltam, nem tudom ez mire lesz elég.....persze ha lehetne olcsóbban jobb lenne.
Előre is köszi és elnézést a láma kérdésekért.
-
Kbali
nagyúr
válasz csatahajós #890 üzenetére
Garmin nüvi250w a te masinád. Most 49.900-ért van az Electro World-ben, full EU térképpel.
A Garminnal csak annyi van, hogy a NYEU térképek csak fizetség ellenében bővíthetők. -
pentium4
senior tag
hali!
a segitségeteket szeretném kérni gps vásárlásában!
a téma adott gps t kell vennem, sürgősen, ami a köv kritériumoknak felel meg:
magyarországtérkép, ezen belül erdei utvonalek, kerékpáros utak, stb.
keróra való rögiztés
30-100k között, presze jonbb lenne ha minnél olcsóbb lenne!
nem kell egy full hitech gép csak tudja a ttépképeket és jól vegye a gps jelét, kicsi és kompakt!
remélem valaki tud segiteni!
kösziP4
-
-
Kbali
nagyúr
Kis színes, ha valaki most szeretne GPS-t.
-
Kobe
veterán
sziasztok
Holnapi napon kellene mindenképp beszerezni egy GPSt, huzamosabb külföldi tartózkodás miatt mindenképp teljes európa térképpel. Mio C520as lett volna a kiszemelt, de ezt a határidő szűkössége miatt nem tudtuk megrendelni. Helyette raktáron Mio Moov 330as lenne, ami nagyjából ugyanaz a kaliber és a térkép is teljes hozzá.
van valakinek véleménye erről a moov szériáról ? nagyon rossz, vagy használható ? olvasgattam h pár extra funkció is került a szoftverébe, de itt PH n nem találtam hozzá topikot. Sem a konkrét darabról, se a Moov szériárol. -
Imy
veterán
Sziasztok!
Szerintetek [EZ] jo választás, érdemes megvenni, milyen lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Vagy esetleg [EZ]? Melyik a jobb a 2 közül? Szerintema 2 év gari meggyüzöbb, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest