Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spe88

    senior tag

    válasz pjen #11071 üzenetére

    @pjen egy tabletről, hogy hajtom meg a hangszórókat? Az azért elég kis jelet küld ki, nem? Klasszik tápkábelt nem lehet rádugni. Abban sem vagyok biztos, hogy egy tablet elkezelne egy 1TB-os merevlemezt, a legtöbb meghasad a 256-os kártyáktól is, a régiek főleg.
    Meg amúgy sem vagyok a tákolós típus. Be lehessen rakni a szabványos rackbe. Rákötöm a hangszórókat meg a tápot aztán ennyi. :)

    @laszlohu ezt az NFC-s dolgot nem értem. Kifejtenéd? Mihez kéne NFC? Ill az ASUS-t miért ajánlod, csak mert SSD-m van már, egy USB-s átalakító kell, hogy rá tudjam dugni arra a "magnóra", amit keresek. Tehát egy "magnót" keresek. (Nem tudom most éppen milyen néven futnak a "magnók", talán multimédiás egység :D)
    Csak még mindig nem kaptam egy konkrét termékjavaslatot sem, hogy XY márka, XY modell, GPS van, SIM-kártyát kezel, BT van, USB van és nem hasad meg egy nagy külső háttértártól.

    Ennyi. Ha ilyen nincs, nem gond, nem keresgélek/kérdezősködöm tovább. Csak ezek a félmegoldások nem érdekelnek, a mostani helyzetem is egy félmegoldás. Nem vagyok vele előrébb. :D

    Köszi

    Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

Új hozzászólás Aktív témák