- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Üdv néktek, szakik!
Sajna kissé lemaradtam (Prescott ill Barton tájékán) chipsetekből és processzorokból, így szégyenszemre már nem tudom, hogy a Core 2 procik közül melyik erősebb és miért, és az Athlon64-ekben sem vagyok teljesen biztos már; ezért kérem a segítségeteket.
Költséghatékony és halk "fél" gépet szeretnék.Kell: Alaplap, proci, RAM, táp
Lehet később is: ház
Van: vinyó, dvd-író, monitor.A mindennapi netezős-officeozós-zenehallgatós-filmnézős dolgok mellett fotófeldolgozásra kellene (de nem hardcore szinten, nem ebből élek), ott is inkább a raw konvertálás mint a photoshop.
Nem játszom 3D játékokkal. Nem is rajzolok/renderelek 3d studio-ban és hasonlókban.
Nem vágok videót.Nem vagyok elkötelezve egyik platform (amd/intel) felé sem.
Jó volna ha minél kisebb és halkabb lenne a cucc (barebone-ban gondolkodtam de le lettem beszélve mert amit kinéztem abban egyetlen sata és egyetlen ide csatoló volt).
Tudtok ajánlani mATX lapot (lehet full ATX is de a kisebb jobb lenne), ami megbízható, nem túl drága, egy hétköznapi dolgokra megfelelő videokártya van rá integrálva (ha van pci-e slot, előny, de nem muszáj), megfelelő hang és hálókártya mellett?
Prociból nem tervezem a csúcsot beletenni... a jelenlegi athlon900-nál biztos gyorsabb lesz.Kb 50k-t tudok most rászánni - ebbe kéne beleférjen 1GB ram, alaplap, proci, de ha még más is beleficcen (mondjuk táp), örülök
Mit javasoltok?
Kösz előre is!Whatever.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest