Hirdetés

Aktív témák

  • Integrator

    aktív tag

    válasz #98593280 #43404 üzenetére

    Athlont nem szeretnék. Ez ilyen beidegződés, mint másoknál, hogy AMD-t nem vesz, csak Intelt. Volt már rossz tapasztalatom az Athlonnal, így inkább kiadok plusz 6-8e Ft-ot egy Phenomért.
    VGA-t csak azért néztem azt, amit, mert ez volt az egyik legolcsóbb DX 11-es. Nem mintha szükségem lenne rá (szükségem van rá? - Mármint a DX 11-re), de gondoltam, hogy ha már van DX 11, akkor olyat nézek.
    HDD-t megfogadom, ott is csak azt néztem, hogy SATA II, és 500GB, 7200rpm.
    Ház meg. Nem vagyok nagy informatikus guru, egy ismerősömnek pont ilyen háza van, nézegettem (mert persze azon felül, hogy jó legyen, nézzen is ki valahogy), és szerintem teljesen korrekt. Porszűrők, stb., csendes, a légáramlás rendesen meg van oldva, és ha túl meleg lenne, akkor is ott az opció, hogy beleraksz plusz 1-2-3 ventit. Úgy vagyok vele, míg valakinek nincs kifejezetten rossz, vagy csak simán rossz tapasztalata ezzel a házzal, addig nem keresek drágábban egy másikat.
    RAM-ban pedig azért választottam azt amit, mert 2x2GB-ot szeretnék, így 4GB-os kitet néztem, ez volt a legolcsóbb, és fesz. emelés nélkül 1.5V-on alapból 1333-on fut. Ha jól néztem az alaplap leírásait az MSI honlapján, akkor egyébként ez a RAM ott van, mint tesztelt példány 1600-on. De ehhez sem értek annyira, így persze megbízom a tapasztalataitokban.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák