Hirdetés

Aktív témák

  • chubii

    senior tag

    Sziasztok!
    Nemrég voltam MM-ben HD600-at hallgatni. Valami hihetetlen tiszta és jó hangja volt szinte az összes demozenével. Az elektronikus vonalon viszont nem győzött meg teljesen,ott is inkább a mély hangok terén. Nem tudom mi a szakszó rá, de inkább puffogott, mint dübörgött, talán így tudnám leírni . Ez most a gyenge forrásnak, vagy neutrális mivoltának tudható be ? Erősítővel/ kábellel lehet segíteni a dolgon? Ettől az egy dologtól eltekintve oda meg vissza vagyok a fejes hangjától.
    Milyen alternatíva lenne még ebben az árkategóriában ? A DT770-en gondolkodtam még,de azt sajnos nem tudtam meghallgatni ezidáig. Másik megoldás lehet,hogy veszek egy XB sorozatszámú fejhallgatót a HD600 mellé, és akkor az jó lenne hordozhatónak is ( a sennheiserrel nem szívesen mászkálnék a városban :) ). Mindkét esetben nagyjából azonos lenne a végösszeg. ( +- 5ezer )
    Biztos, ami biztos leírom : otthonra, csak zenére lenne a fejes. erősítő/dac : max 60k.
    ui.: az MM-ben hallgattam K601-et is. Kevésnek találtam a mélyét. Talán ehhez lehetne viszonyítani a fenti kérdést illetőleg. A hd598 basszusa tetszett, de annak meg nagyon vágtak a magasai.
    Üdv :R

    szerk.: Egyébként a Stereo Love volt, ami annyira nem volt jó a fejessel. Esetleg valaki megnézné ( hallgatná),hogy jobb rendszerben jobb lesz-e a helyzet ? :)

    [ Szerkesztve ]

    It's gonna be legen - wait for it - dary!

Aktív témák