- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz krokodille #50045 üzenetére
Helyedben az Emagról a Logitech G402 egeret venném. 13000Ft . Mivel most akcióban kapható ez biztosabb mint az ebay cucc.
Amúgy az összefoglalóját olvasd el.Van benne egy táblázat értékben felsorolva mit milyet érdemes venni Ft összegig?
Írtad, hogy nem játékra kell.
pl.:Asus Rog sica, Géniusz Maurus,Logitech G1,stb...[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz krokodille #50047 üzenetére
Mi a garancia,hogy azt kapod meg? Mi a garancia,hogy újat kapsz? Hogy érvényesíted a garanciát? Egyáltalán tutira megkapod-e?
-
jeni
félisten
válasz krokodille #50049 üzenetére
AZOK teflon talpak általában. A gyereknek Steelseries ami 15 hónap alatt a görgő része tönkrement. Games egér ami 13000Ft volt és 1év garival adták. Az megy a levesbe. Igaz még nem dobtam ki. Nem hinném, hogy javítható. Bár a gyártó szerint 2év gari lenne. Az Ipon dolga lenne a gariztatása. Mivel csak 1 év van a papíron rajta, nem vihetem hozzájuk. Ezért írtam, nem lehet tudni előre mi meddig megy el! Az a tuti ha itthon veszed és minél több garival.
A Logi G402 ajánlott egér. 18000 Ft-ról van leárazva.
Amit néztél az sem rossz igaz sose volt olyanom. Én Logitech párti vagyok.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz [Prolixus] #50512 üzenetére
ki az a Mulkin?
-
jeni
félisten
válasz pocokxx #50627 üzenetére
A Cink Elek tagot keresd fel. Lehet,hogy helyre tudja pofozni az egeredet feltéve ha olyan kategóriás amire még megérné a javítást is kifizetni. Nem kér sokat a forrasztásokért.
-
jeni
félisten
Üdv!
Nem találtam topikot ilyen jellegű hibához.
Adott a Drakonia Sharkoon egér aminek az a baja,hogy a kerék forgatásra nem reagál a kurzor. A gond az,hogy a pici pöcök letört róla és ez forgatja meg a potit középen.
Ha lenne baromi erős ragasztó esetleg vissza ragasztani talán megoldás lenne,de kérdés mennyire bírná ki az erőhatás egy ragasztott pöcök?
Ha tudnék esztergáltatni oda egy tengelyt és a kerékbe befúrni egy kis fúratot és odaragasztani, akkor jó lenne talán. -
-
jeni
félisten
válasz dobragab #50676 üzenetére
a forgató kerékátmérő kb. 23,8 tized mm
a nem letört oldalon levő vastagabbik tengely átmérője az 2,5mm
mélysége szintén 2,5mma letört pöcökének mélysége (hossza) 6mm
annak a hatlapú tengely vastagsága 2mm (mivel az megy be a potiba ,így nem átmérőben adtam meg)[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz kemotox #50679 üzenetére
Jóóóóóóóó ötlet! Amennyiben méretben van olyan imbuszkulcs.
A másik felén maradna minden kérdés mennyire lehetne betolni?
A másik oldalon 2,5mm átmérő a csonka és mélységéig befúrni Így ragasztani? Ily módon ez beválhatna. Kéne szereznem egy állványos fúrót is.MaTpr0F
A pillanat ragasztó semmit se ér,főleg ha az a neve,hogy Locite
Ezekből melyik lenne jó?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Colos1 #51397 üzenetére
Szia!
Az Omron (Kínai) kapcsoló forrasztással cserélhető benne. Amúgy megjavítható ha szétszeded és vékony lapos csavarhúzóval picit megtisztogatód és készen van. Nálam ezzel a módszerrel megjavult a duplakatt. Amúgy vettem Japán Omron kapcsolót hozzá,ha végleg duplakatt marad benne akkor csere kapcsoló lesz majd a megoldás. -
jeni
félisten
válasz MaTpr0F #51492 üzenetére
Tőlem érdemes venni,úgysem adok eredeti cuccot,csak hamisat!Komolyra fordítva ennyiért már inkább itthon veszem meg pár ezer Ft-al drágábban tuti számlával tuti garival. Ha nincs pont olyan akkor hasonlót vennék. Olykor egyes boltok akciózták,mint tegnap az Aquacomp ami ma hajnalban végett ért.
Lehet,hogy egy hasonló kaliberű,más márkájú egérrel jobban járnál.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Evil Snowman #51698 üzenetére
Az aprón a Cink Elek az egyik legjobb szaki ilyen témában. Biztosan elvállalja. Én is hozzá viszem az enyémet. Már javítgattam vele alaplapot,amit tökéletesen megcsinált.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szerelhető harisnyás "minőségi" USB kábelt lehet valahol venni? Pár egérnél kicserélném a kábelt. Gondolom maga a csatlakozót nem cserélitek ki hanem előtte elvágjátok és ahhoz kimérve - újra hozzáforrasztjátok?
-
jeni
félisten
válasz icecave #51777 üzenetére
Vegyél u.a olyat ami neked van. Nem hinném,hogy azt nem tudná elfogadni. Rádiós egér tervezéshez,munkához szerintem tökéletes főleg egy Logitech G700-t.. Azt még vezetékesen is lehet használni.
-
-
jeni
félisten
válasz zsolti72837 #51799 üzenetére
Hello!
Egyik dobozban, a másik anélkül van fotózva. 1000Ft alatt mindegy melyiket veszed. Be mész az MM áruházba és megtapizod. Lehet,pont olyan nem lesz kirakva. Hasonlók igen több tucattal. Vedd amelyikre színre, formára tetszik. Ha fel lehet bontani akkor kényelemre is kipróbálhatod. Valamint ha fontos akkor minél több gari van rajta annál jobb. -
jeni
félisten
válasz jaffa 2843 #52082 üzenetére
Nálam is van egy X80....
Microsoft 1.1A egér feketében. Anno egy nyomtató 2.0 kábellel cseréltem le a korábbi gyári hibás kábelét.
Valamelyik napon meglessem belülről. Elvileg van egy fehérben is de még nem találtam meg,így nem tudom melyik verziós? -
jeni
félisten
válasz kemotox #52104 üzenetére
Szia!
Nekem is itt világít előttem. Én nem érzem a holtjátékot,de az az igazság nincs is tapasztalom és rutinom ebben. Ma hallottam,hogy valakinek már be is krepált a cucca.A színek váltanak rendesen a DPI megnyomásával.
Alapból mindene működik,egyelőre nem töltök le hozzá szoftvert. Állítólag a szoftver letöltése után lett hibás a DPI váltója.
A Logi G500-ról nézve ténylegesen kisebb és könnyebb is. Így nézve szinte eltűnik a kezem alatt. Pedig nincs lapát méretű kezem.
4db tappancs meg van hozzá pluszban.ÁÁÁÁÁ
Passzol az egérke a billemhez,az ugyanis egy Ozone Balde pirosban. -
jeni
félisten
válasz kemotox #52108 üzenetére
ez lenne az örökké valóság?
nincs kopás,nincs elhasználódás,nincs JAPAN OMRON csere,nincs tappancs csere.ja és nincs mit szétszedni rajta!
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Hello
Mindhárom gépen a Logi M100 mozgatásra elakad,megáll. Kábelt mozgatva nem tünik hibásnak az a fele. Ez akkor szenzor hibás lehet? Lehet tenni valamit? A gari lejárt a Hardverker számla alapján de a dobozzon 3év van megadva. -
jeni
félisten
válasz oliwwer #52288 üzenetére
Szia
Pedig egy ügyes kezű vidéki srácot biztosan találsz vidéken egy kis forrasztáshoz.
Amúgy a G100S nem garis? 3évet adnak hozzá ha számlásan vetted.
Ha nem akarsz forrasztani akkor ott az Asus ROG Sica,abban nem kell forrasztani semmit csak kiveszed a mikrokapcs.-berakod és készen van a csere.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
ezzel nem értek,egyet ekkora rombolással ,mert ha nehéz akkor meg se venném.
tudom vannak fanatizmusok,de akkor vegyen az illető könnyebb gyári egeret.
pl.:Zowie példányokat.
tappancs és Omron "Nippon" kapcsoló csere még az belefér a tudatomba.
A G303-ban azonos az érzékelő és könnyebb.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
ilyet tessék - venni szuper egér 6D kivitelben!
Lézeres érzékelő feltehetőleg Japán Omron kapcsolókkal 6 gombos kialakításMegközelítés:
A Damjanich u. és a Dózsa György u. (BonzoPortal bolt)[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz thyeby #52925 üzenetére
Aztaaaaa!
Én nem fogok 99 mondatot leírni ezzel kapcsolatban.
Ez az írás mennyiség csaknem megfelelt volna a múlthetekben a magyar írásbeliből készülő diáknak.
Summa-summárum.
Mindig el kell és érdemes elolvasni az ajánlásokat valamint a milyen egeret vegyek összefoglalóját.
Sosem szabad olyant venni aminek nincs itthon szervize,képviselete,valamint ismeretlen márkát megvenni. Bár a Media Markt mint áruház az nem ismeretlen itthon. Esetek 99%-ban ismert termékeket árul. Ne arra menj,hogy minél futurusabb egy termék.
Élj a 3 napon belüli csere lehetőséggel. Vegyél inkább Asus,Logitech, ,Steelseries,Razer,A4tech,stb... Ezeknél kevésbé lőnél mellé. Ha lehet olyannal vásárolj aki ért is hozzá. Inkább itt kérj tanácsot. Amúgy alapból bármely egerek mennek a PC és a Notebook gépen. Lehet,hogy hibásat fogtál ki. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz oliwwer #54952 üzenetére
lehet,hogy megtudod javítani,ha nincs leragasztva zárjeggyel akkor szétszedhető és nagyon vékony lapos csavarhúzóval magad is megjavítod pár perc alatt. a Kínai Omron háza megbontható roncsolás nélkül és az érintkezőt megigazítod. esetek többségében megjavul.
vagy a szervizbe beviszed ahová garis és a Japán Omron kapcsolót ezt kéred betenni mellékelve azt is. -
jeni
félisten
ez tényleg olyan jó,hogy akciósan megérje megvenni?
Razer Abyssus D. Va Edition akció a Rufusznál, 8900 Ft
-
jeni
félisten
Üdv!
Erről mi a véleményetek? -
jeni
félisten
+5V akkor megráz majd
ribizly
nem Logitech G500 szintet várok el tőle.
ez van nekem csak nincs pákám,hogy szét forrasszam,meg aztán kellene egy új szalagkábel mert a LED nem kap infót a kábelen keresztül,elvileg a szálát valahogy a műanyag részét az adott fémről kéne leszedni,hogy legyen érintkezése. Amúgy működik csak nem Japán Omron kapcsoló van benne hanem a Kínai,amit már kellene csavarhúzóval igazgatnom.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Az Omron kapcsoló elvileg cserélhető benne(forrasztással?).
Logi G400S
Omron D2FC-F-7N
Van itt egy tag de lehet többen is aki árul ilyen kapcsolót baráti áron,még teflon talpat is tudna adni (ha van még neki).[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Használ valaki Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a rágcsálót (fekete és fehér)?
Anno nagyon kapós volt,szinte vadásztak erre a gamerek.
Ezen ami van nálam (spájz rámolás,pakolás közben leltem rá) fekete egér USB csatlakozó hibával került hozzám meg tappancs nem volt mindegyiken.
Egy talált USB ha nem tévedek egy toldó vékony kábelessel javítottam ki.
Működését tekintve minden rendben van,nincs dupla klikk,nagy mértékű kopás nem látható rajta. Viszont elégé lassú lett a G500 képest.A mozgási sebességet max.-ra kellett tennem.
A tappancsot meg a G500-ról leszedve illesztettem oda rá.
Olvasgatva erről van valami pici tuning lehetőség 400Mhz-ról 500-ra állítani. Mennyit lehet nyerni vele? -
jeni
félisten
ezt láttam tegnap de már nem él az oldal.
talán innen menne.kipróbáltam,letesztelve egyszerűbb a menü de nincs olyan benne ,hogy process parent.
a 125Hz-nél nem tudok többet kihozni belőle.
az 500 és a 1000-t is megpróbáltam,reseteltem de nem hozott változást rajta semmilyen téren.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest