Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz F34R #9795 üzenetére

    Nem.

    optikai = optikai
    infra = infra
    lájzer™ = lájzer™

    lájzer™ <<<<<<<<< optikai =/<(?) infra

    Mert tűri a komoly rántásokat (a lájzerrel™ ellentétben) -> jobb malfunction rate-je van. Szerintem ezzel minden lényegeset elmondtam.

    A szenzor felbontása 100-ad rangú tényező. Ha megnézed a pro-kat (megintcsak le kell írnom, hogy utálok velük példálózni), jelentős többségük 400, ill. 800 dpi-n használja az egerét (tehát 1000 dpi alatt marad). Nem véletlenül; a legtöbb szenzor jobban teljesít visszavett felbontáson (jobban bírja a rántást, esetleg precízebb is, netán kisebb a LOD-ja [mint. pl. a Razer DB 3G-nek]).
    Ebből már egyeneságon kikövetkeztethető, hogy 1800 dpi felett már minden kb.zsellérflashbang(© [oWn]f4te, ~értsd parasztvakítás).
    Ez azért van, hogy az egyszeri clueless noob rácsodálkozzon a csicsás dobozra, hogy ilyen "gamer" :W meg olyan "deadly precision" :W, meg ez már 4646898797 dpi, szóval biztos nagyon király. És még világít is 4 színben. Aztán rohan és megveszi az ipari selejtet aranyárban. :C
    A papíron foglalt adatok az ÉGVILÁGON SEMMIT nem jelentek, azokat az inkompetenseknek írják kb. oda, akik azt hiszik, hogy ha egy szám nagyobb, akkor az biztos jobb is - és már emelik is le a polcról a "terméket".
    Az meg, hogy a gyártó milyen hype-ot ír a SAJÁT termékéről...remélem nem kell magyarázni, hogy ez miért érdektelen.
    Ugyanennyire "hiteles" forrás a fanboyok és tizenéves, CoD 4-en (ami amúgy egy szórakoztató játék, csak éppen messze van az igazi HC FPS-től - Quake 3/Live,ill. CS 1.6) felnőtt Vérpistikék hype-ja, akik még életükben nem fogtak igazán jó egeret és azt sem tudják, hogy milyennek kellene annak a rágcsálónak lenni optimális esetben. Azt viszont tudják, hogy az eddigi 1000 Ft-os Genius-uknál azért sokkal jobb (de kb. csak annál), szóval mehet is mindenféle fórumokon a hype, hogy ez ilyen császár meg olyan császár.
    Vannak, akiknek még a wireless lag sem tűnik fel (OMG...ráadásul elég sokan...), akkor hogy várhatnánk, hogy malfunction rate gyengeségeket felismerjenek? Főleg, ha 2-3 cm-en pöckölgetik az egereküket high sens-el meg 9999999999 dpi-n...

    Orochi/Lachesis nem is tartozik az ajánlottak közé a foghíjas szenzoruk miatt. Ebből is látszik, hogy még a neves gyártók (Microsoft/Logitech/Razer/SteelSeries) termékei közül sem mind jó.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Robi95: >>hjajj<<

    Lassan már tényleg kiegészítem kicsit azt a hsz-t és megyek a modkerbe, mert emberek még néhány hsz-t sem tudnak visszanézni (nem, hogy esetleg néhány oldalt)...

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák