Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz Synthwave #95387 üzenetére

    Sajnos nincs Razeres klozet papír (még). :DDD

    Amúgy meg kikérem magamnak, az egérpadom jelenleg egy SS QcK CP 2077 edition. Telefonom is Apple, mert a Razer Phone 2 után kiszálltak a marhák a gamer telefon bizniszből. :DDD Aztán az Asus most mit kaszál abban a szegmensben. Pedig csak 1-2 évig kellett volna még kihúzniuk a kígyósoknak amíg keményen beindul az a szegmens. :(

    a) ezt próbáltam fentebb taglalni. Szerintem a HC gamer kör, ha megszokik egy adott szérián belüli formát, akkor nagyon nehezen akar/fog átállni egy másik formára, mert egyszerűen nem AKAR megszokni egy újat, hiszen neki az a kényelmes. Elég nekik a megszokott forma csak a HW rész (a ház formájának kivételével) legyen szépen mindig updatelve.

    b) lehetne, de minek. Csak nézd meg az egér híreidnél összeverődött átlagfelhasználók kommentjeit. Szerintük az a szar ami könnyű, és 100 gramm felett kezdődik az élet. Szoktam látni, hogy próbálsz nekik érvelni, de ők a casual userek. Minél könnyebb egerek sajnos rétegigény jelenleg.

    c) ezt teljes mellszélességgel támogatom :K

    d) optikai switch-el mi a baj? Kevesebb alkatrész kisebb meghibásodási esély.

    e + f) ezek szintén jó ötletek

    g) ez megint csak számunkra fontos, azaz rétegigény. Egy mezei casual nem fogja megérteni, hogy azért kerül 5-10-20 ezerrel többe a kinézett egér, mert gyárilag pl. kerámia, szintetikus zafírkristály talpak vannak rajta. Mert azt fogja hinni, hogy csak mókus vakítás.
    Emiatt nem fogja a gyártó kockáztatni az eladásokból befolyó árbevételt.

    h + i + j + k) ezek mind jó ötletek, vannak amik megoldhatóak lennének. Bizonyos részük viszont annyira megdrágítaná a terméket, hogy megint bejön a képbe a felsorolás g pontjának utolsó mondata.

    l) ez is jó ötlet a la Framework módra, de a mostani profit orientált világban ez egy komplett öntökönlövés lenne a gyártóknak, mert ha a gari lejárta után megmakkan az egér akkor csak a hibás alkatrészt vennék meg az emberek olcsóbban, mint egy vadonat új komplett egeret drágábban.

    Amúgy meg kell találni egy befektetőt és az amúgy teljesen korrekt ötletek alapján létrehozni egy brand-et és egy egeret. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák