Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SP!T

    addikt

    Nixeus Revel véleményem:

    Fő gombok: Doboz hang, nekem a SS Kana széria jut róla eszembe, kicsit Rival 100. Mivel hasonló a ház kialakítása, gondolom emiatt. Kicsit olyan érzés, mintha klikkezés előtt lenne egy rugózós rész. Nekem nem tetszik annyira, mert nem határozott. Olyan mintha mechanikus bill után, membránosat nyomnék. Vagy nagyon megszoktam a Zowie kemény klikket.

    Oldalsó gombok: WTF? Pana kapcsolók alatta? Legalábbis netes képeken azt láttam, illetve érzésre is azt azonosítanám be. Totálisan IMO 1.1, IME 3.0. Dobozhang megint csak befigyel. Jó helyen van a két gomb, nincs útban. Talán a kettő túlságosan egyben van és nehéz elkülöníteni újjal, hogy most melyiket is fogod nyomni a kettő közül.

    Scroll: Nem egy KPM, de nekem tetszik. Mechanikus, könnyen megy, de annyira nem hogy ne lehessen érezni a fokozatokat. Doboz vagy kaputelefon hang itt is előjön. A scroll borítás jó, a kis kiálló pöckök miatt nem csúszik. Scrollt lenyomni sima ügy. Úgy is, hogy közbe nem görgetsz.

    Borítás: Valami puha matt fekete cucc van a tetején, ami inkább selymes érzést ad. Hasonló mint a régebbi Zowie egereken (pl AM/régi EC). Oldalt sima műanyag, de nem csúszik.

    Talpak: Passz, nem vizsgáltam, elég szépen csúszik a Heavy-n. Használható! Amíg le nem kopik nem kell cserélni szerintem.

    Kábel: Gumi szerű anyag. Nem olyan mint a Zowie, de kapható márkák közül biztos, hogy TOP3.

    3360-as szenzort nem teszteltem még benne szoftverrel. Nekem nagyon tetszik a mérete miatt, így most befogtam, hátha beválik ZA12 helyett. Anyagminőség ami hiányzik, de amúgy tök rendeben van a cucc.

    There's a device that I've been using called a whoop.

Új hozzászólás Aktív témák