Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz Locutus #51126 üzenetére

    Az általad is említett összefoglaló például remek alapot nyújt a választáshoz, innen szinte minden válasz adott. ;)

    Az előzőben megemlítettem mi szólhat mellette, ugyanakkor én a Logitech jelenlegi irányvonalát nem tartom követendőnek, attól függetlenül, hogy ők mint multi a piaci trendeket lekövetve K+F-elnek, ez sohasem volt szerintem vitás.

    Mint ahogyan az sem, hogy ezen fejlesztések közben nyilván hasznos dolgok is előkerülnek a laborból, amely a termék árát látva valamilyen szinten elvárható, hogy bele is kerüljön a plasztik héj alá (pl: PW3366, freeroll görgő), szóval ezeket az általánosságokat ne fussuk meg továbbra is, mert magától értetődő.

    Viszont ha figyelmesen végigolvastad a #51125-et, akkor a zárlatból számodra is világossá válhatott, hogy ez a jellemzés az én igényeim alapján épül fel, így érdemes eszerint értelmezni. Röviden: Itt azt kellene érteni, hogy nem a világ hulladéka G900, sok ettől rosszabb egér van, de azért könnyen belátható, hogy ettől elég sok jobb is akad.

    Ez pedig még mindig az egeres topik, így platformot biztosít annak a kritikus 1% reprezentálásának, akik más véleményen vannak ezen kérdésekben, ettől is jó többek között egy fórum.

Új hozzászólás Aktív témák