Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Endyy

    csendes tag

    Sziasztok! Egy kis helpre lenne szuksegem.

    1. Mennyi a keret?
    -10-25k

    2. Használtpiac, és / vagy eBay?
    -csak uj

    3. Mire használnád az egeret
    -kizarolag FPS-re CS, COD, H and G stb.

    4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
    -kezem 20.5-21 cm nagy

    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
    -kb. 10 cm a 360 fokos fordulat
    -a legtobbszor 400-500 Dpi, de neha felteszem 1000-1500 koze
    A mai napig nem tudom megallapitani melyik csoportba tartozom. A claw / fingertip kozott lehetek, de a kepek alapjan iteljetek meg ti. Jobb kezes vagyok.

    6. Egyéb igények
    -Fontos a bal oldali ket programozhato gomb, es ha lehet a gorgo kornyeken talalhato DPI kapcsolot ki lehessen kapcsolni. Nincs annal idegesitobb, ha jatek kozben elnyomkodja az ember es hirtelen felugrik 2-3000 Dpi-re. A csaladban napi 8-12 oran at felvaltva hasznaljuk az egeret. Eddig egy eger sem birta tovabb 2 evnel. A legjobban talan a Logitecg G9 jott be anno, bar lehet a regi szep emlekek eltorzitjak az itelokepessegem.
    Vettem egy Microsoft Intelli mouset. 2 honapig birta. Majd kovekezett Cm Storm Xornet ez meg mukodik (itt a DPI gombot veletlenul nyomogatom jatek kozben WAAA!), de annyira nem szeretem. Steelseries Sensei Raw amivel az utobbi ket evben jatszottam. Nem allatkodunk az egerrel jatek alatt. Termeszetesen a SS.Raw sem birta. Szerencsere a garancia ido vege elott doglott be. Visszafizettek az arat. Ugy velem konnyebb, kisebb egereket kedvelem, am nagyon nehez a dontes. Nehany weblap top fps egerkent tunteti fel a Corsair Vengeance M65-ot. Mit tudtok rola? Nekem olyan vezetekes ragcsalo kellene, amelyiket a lejobb erzekelovel szereltek fel FPS-ezeshez. Legroszabb egeres elmenyem apam Logitech MX518-as egerevel volt. Mintha olom golyot tologatnek az asztalon.

Új hozzászólás Aktív témák