Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nyx89

    aktív tag

    válasz wwenigma #32666 üzenetére

    El kellene fogadnod hogy nem jó az az egér, és nem minimális jótulajdonságokat összegezve pozitív irányba terelni a végeredményt. Alkottál egy véleményt, én értékelem mivel ezért van fórum, és te is adtál hozzá értéket. Rendben, de az adott egér nem jó, pont.

    Nagyon sok embernek jó lesz mert nem érdekli, de ne várd már hogy itt még ajánlják is. Szvsz ez egy kisebb piac, az emberek érzékei nem erre vannak kihegyezve, egyszerűen használják, megszokják, kész.

    Minden más szakmai topicban ugyanilyen éles határokat húznak rossz és jó között, csak az nem tűnik fel ennyire mert az jobban érezhető/illusztrálható mérésekkel van alátámasztva. Itt sincs ez másképp.

    Jelenleg beleestél egy olyan csapdába, miszerint véded a saját, ha nem is hamis de erősen ferdített igazad. Nem akarlak megbántani de te is beismered hogy nem jó, de mégis ajánlod, egy ugyanolyan áron kapható jobban funkcionáló példány/típus helyett.

    Nézhetjük átlagember szempontjából, de ő bemegy a boltba és megveszi ami neki tetszik, és használja. Ez itt nem erről szól, ezek mérések, eredmények és összehasonlítások alapján született ajánlások.

    Kérlek tisztelettel mint a fórum nem mai tagját, ne szítsuk tovább itt a vitát. :R

    ps: Informatikával foglalkozom és hobbijátékos vagyok. Rosszabb és jobb minőségű perifériákat/eszközöket is használok megelégedéssel, de ajánlani csak az arra érdemeset fogom.

Új hozzászólás Aktív témák