Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    ...ebben a gagyi, ragyi, szégyen, szánalmas országban nem lehet semmi bevált jó terméket kapni, csak sz...rt, ide hozzák a szemetet. egyik bevált masszív egeret sem lehet itthon kapni, csak a mostani gagyikat, ilyen eldobhatós vackok vannak,, a mostani logitech sem a régi minőséget kínálja már, bezzeg a régiek(microsoft,logitech), na azok jók voltak, bírta 10évig simán, a mostaniak meg egy rakás szemét logóval eladva.
    régebben lehetett tisztességes árért normális egereket kapni, most csak vagy gagyit tud venni az ember vagy drágát.
    engem annyira idegesít, hogy nem tudok bemenni egy boltba és kipróbálni, megnézni az egereket, tiszta zsákbamacska az egész, meg utálom ezt a minden webshopon vásároljon online témát is, már cipőt és nadrágot meg kocsit is vegyél online, áhh :o undorító ez az egész amilyen irányba megy.
    külföldön legalább értékelik valamennyire a vásárlók igényeit és vannak lehetőségeik, itthon csak hülyének nézik a vásárlókat.
    lehet ebben a béna lepusztul drága falu országban 10ezer alatt használható egeret kapni(ami forgalomban van, nem ebay)?vagy ez is olyan mint laptopoknál, hogy fél millát kell kicsengetni, hogy minden alkatrésze hibátlanul működjön...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák