- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
Ennyire nem számít.
Videó módban ezek a kamerák ugyanúgy 800K pixelnyi területet használnak mint a többi miniDV.
Talán csak az elektronikus képstabilizátorban játszhat előnyként a + terület.
Persze ha fényképezni akarsz... (ahhoz meg gyengus ez a CCD)Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
ZoCso
senior tag
Ajánlom figyelmedbe a PC World mellékletét, amelyben 4 DV-kamerát mutatnak be. Közülük a Canon MV830 lett a tesztgyőztes! Az MV750i ennek az elődje, kicsit több funkcióval és jobb paraméterekkel!
Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
-
vati
senior tag
Neked lehet megéri, nekem nem..
Nem jöttem rá eddig, milyen lényeges paraméterben tudna többet. ...de tényleg szebb díszítőelem a ''8'' mint a ''7''Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
ibi
csendes tag
Köszönöm, s megnézem. Óriási az árszórás. Ma bennt voltam az electrinic-ban, azt mondták, hogy holnap utána néznek, mert a mai nap már késő, listaárat mondott: 200 eft, elmentem a másik pana szakboltba, ott szept 25-i árlista volt. mondom kissé eavult... Az ár : 359 eft. Mindegyiknél a kérdésem egy volt : Panasonic GS 250, mennyi, mikor lesz!
Ezután kiváncsi leszek az általad adott címeken szereplő árakra.
Mégegyszer is kösz a tippet.
A tapasztalatokról majd szólók.. [link]lyan
-
ibi
csendes tag
Köszönöm a tájékoztatást.
A nagy kérdésem továbbra is most már csak az -hosszútávra, fejlődést és értékállóságot is figyelembe véve, hogy-
a 6 (4) GB-os merevlemezes kamera minőségileg mit tud
nyújtani (másolási veszteségek, stb.) a miniDV-khez képest. Árban kb 10 %-al lenne drágább, mintha komplett pana GS-250-t választanék. Ugyanúgy 3CCd, optikai stabilizátor...
Sürgőssé vált a véleményetek ismerete.
Köszlyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest