- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acu
csendes tag
Nekem kell(ett) pár nap meggyőzni magam hogy ráugorjak.
Hasonló sallangmentes - már ha a zongoralakk annak számít - billentyűket nézegettem, de annak a kevés kitételnek amit támasztottam (numpad, mx red, iso, és lehessen is kapni emberi áron) nem sok minden felelt meg. Láttam MX Board 3.0 az ebayen kicsivel kevesebbért mint az akciós Das, de azt a kevés plusz €-t "talán" megéri.Tényleg belekötni csak abba tudnék hogy a fényes felület mit/meddig bír, ill ha valakinek kupak kell az alsó sorra azt mégis hogy... (a multimédia nélküli változat egy gombbal kevesebb, azzal nem is lenne probléma).
-
acu
csendes tag
Ma reggel megjött a német akciós DasKeyboard Model S. Kb 4 munkanap volt ups-szel.
Nagyjából egy óra használat után sokat nem mondhatok, maga a kinézete tényleg meggyőző, a vezeték kivezetés/rögzítés hagy kívánnivaló maga után (még finom voltam).
Red switchet hirtelen még szokni kell egy használt gumis után, nagyon könnyen jár.
Zaj... maga a kapcsoló nem, a kupakok ütközése, visszaállása nyilvánvalóan igen. Nagyobb, "öblösebb" kupakok (khm space) el tudnak viselni egy kis buherát.Ha minden igaz van egy 5€ getDigital kuponom ha valakit esetleg érdekel.
-
acu
csendes tag
Még szokjuk egymást. Ennyi dupla karaktert véletlenül még nem írtam.
Engem csattogás nem izgat különösebben, nem alszik mellette senki most (max ha én ráborulok ), szóval buherával nem sietek. Csak a "silent" meg "quiet" csodaszavak ne zavarjanak meg senkit, max a kapcsolóra vonatkozik.
A kábele jó vastag, merev, nem is az a gond. Hanem maga a rész ahol kijön a billből, a kis törésgátló gumi a vezetékkel eggyütt szinte lötyög a lyukban. Fura, mert magára az anyaghasználatra és összeszerelésre egyébként nem panaszkodnék. Persze mellékes, annyit nem hurcoláássza vagy rángatja a kilóhúszdeka billt az ember.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest