- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani kérlek klaviatúrát az alábbiak szerint?
1.Mekkora összeget szánsz rá? 70 000 körül gondoltam maximum, de lehet eltérés ha indokolt.
2.Használt szóba jöhet? Igen.
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Logitech G610 Orion Red, O gyűrűkkel. Már 8 éves és lekoptak a legtöbbet használt gombok, néha nem regisztrálja a leütéseket.
4.Mire használnád a billentyűzetet? Battle Royal (Apex Legends, internetezés)
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? Mechanikus ami jó játékra
6.Van konkrét modell ami tetszik? Jelenleg kapható Logitech és Steelseries billenytűzetek tetszenek, de a tesztek alapján messze vannak sajnos a tökéletestől. Jó lenne ha az új illeszthető lenne a meglévő Logitech perifériák mellé, de nem feltétel.
7.Milyen kiosztást szeretnél? QWERTZ lenne a preferált, de nem feltétel.
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? FN sor kellene, numpad és kurzorblokk nem szükséges.
9.Extra igények Jó lenne ha egy színben legalább tudna világítani. Vezetékeset preferálom mert nem szeretnék szívni ha az akkumlátor meghal.
Köszönettel,
m4rk -
m4rk.89
aktív tag
válasz Mephike #96291 üzenetére
Nincs szükségem a padra.
Switchekkel kicsit bajban vagyok, mert nem ismerem a nevüket pontosan. Lineáris más néven blue ha jól sejtem.
HE billt néztem, de csak Corsairt és Steelseriest, illetve H60-at amik azért inkább 100k, annyit nem költenék rá. Van esetleg valami konkrét ajánlott modell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest