Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Molydeus #70996 üzenetére

    Passz. Ilyenem volt, ez JWK és full POM, de elajándékoztam, mert érzésre és hangra sem tetszett valamiért (nálam az érzés magasan fontosabb). Ezenkívül JWK/Durock vonalról eddig a Marshmallow, Lavender, Tangerine V2, Durock Silent Linear (átszínezéseket is) próbáltam, ezek közül a Lavender full nylon, azt nagyon szeretem érzésre és hangra is, a Marshmallow-t nem az, de azt is szeretem, a Tangerine-t érzetre nagyon, hangra elmegy. Konpeitou, Cerulean vár kipróbálásra, kézben tartva az utóbbi annyira nem jött be, de billentyűzetbe építve vonok csak le majd következtetést. Még biztosan van itthon más JWK/Durock is, csak lusta vagyok megnézni :)

    Egyszerűen annyi kapcsolótípus jelenik meg, hogy nagyon régen elengedtem azt, hogy minél többet kipróbáljak, és egy ideje azt is, hogy egyáltalán utánajárjak, hogy melyik milyen. Persze amelyik átüti az ingerküszöböt, mert olyasvalakik ajánlják, akikben megbízom vagy már a csapból is az folyik, azzal teszek egy kísérletet. Ilyen volt a Lavender, a Gateron Yellow Pro, a Gateron X, ilyen lesz a megrendelésre váró Oil King, és tervben van egy adag Hyperglide is Kínából (de ezt a megrendelést egy ideje már halasztom, mert kettő ilyen tele van beépítésre váró MX kompatibilis kapcsolókkal).

    Itt érdemes nézelődni a felkapottabb darabokat illetően, de előre szólok, hogy nincsen tl;dr, csak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon bő lére eresztett review :DDD

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák