Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marczidani

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon sokáig egy Microsoft Comfort Curve 2000-et használtam, de kb. 8-9 év után teljesen megadta magát, és kb. másfél éve vettem egy Logitech G Pro TKL-t, taktilis Romer G switchekkel. Igazából megkedveltem, eléggé halk, ellenben mostanában elkezdett duplán írni betűket, 1-2 led is kiégett, gari már nincs rá, elkezdtem valami alternatívát nézni, és hát agybaj :D

    Azt látom, hogy a Logitech kuka, kipróbáltam két Corsairt, mindkettőt visszaküldtem. Egy Strafe RGB MK.2-t, ennek nagyon rossz volt a tapintása, különösen a szóköz, és a kapcsolók is jobban "akadnak", mint a G Pro-n.
    A másik egy Corsair K70 TKL MX Speed volt, ez ugyan hangosabb, mint a Romer G, ellenben jók voltak a PBT kupakok, tényleg van különbség a Logitech csúszós ABS-éhez képest, és nagyon kényelmesek voltak rajta az önálló médiavezérlő gombok. Ilyesmit kerestem, viszont egyszerűen fémes, pengő hangot ad egy csomó gomb lenyomásakor, főleg a széleken.

    Szóval lehet TKL vagy 100% is, inkább vezetékest keresek, magyar kiosztás nem kell, sőt. Viszont valami halk billentyűzetet szeretnék, lehetőleg önálló médiavezérlő gombokkal.

    Néztem Redragonokat, de amennyire látom, mintha azok a billentyűzetek is nagyon hasonló problémától szenvednének. Esetleg SteelSeries, Ducky Shine 7?

    Kezdjek el építkezni? :) Már uncsi lesz mindent visszaküldeni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák