Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    válasz Burt1793 #32690 üzenetére

    btw: ha nehezebb a kupak, az alapbol jobban osszenyomja a rugot -> kevesebb ero kell a lenyomasahoz -> konnyebbnek fog erzodni. - mondjuk hozza kell tenni, hogy itt max grammokrol beszelunk...
    A vastagabb kupakot en is jobban szeretem. Egyreszt kevesebb jon at a rugo pengesebol (mert igen, egy igazi billentyunek pengenek a rugoi :P ), masreszt a bottomout es a visszarugas hangja is egy kicsit mas, melyebb lesz tole.
    Amikor Das Model S-em volt, akkor azzal en is nagyon meg voltam elegedve, viszont a jo vaskos KBC vagy IBM PBT kupakok sokkal jobbak ~ szerintem. :)

    Masik meg: tapasztalataim alapjan teljesen mindegy hogy mennyire tiszta kornyezetben tartod a billentyuzetet, az foleg a hajszalakat, egyeb apro szoszoket a ruharol (koldokbol :O ) nagyon szeret osszeszedni. Raadasul a rohadek plate-mounted kapcsolok valami megmagyarazhatatlan modon jol oda is csipik ezeket a plate es a kapcsolo koze. Szoval a razassal nem fogsz tudni 100%-os hatast elerni. Meg a kopni hajlamos ABS kupakoknak az oda-vissza cserelgetese nem is annyira rossz otlet. Jobban szerettem amikor egyenletesen vannak kikopva a billentyuk. Az enyemen 2 ev hasznalat utan mar erezni lehetett a kopasbeli kulonbseget pl a home-row es numpad kozt.

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák