- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
01velemeny
csendes tag
A legelső tanácsom az, hogy válassz kapcsoló/billentyű típust. Amikkel te dolgoztál, ahogy írtad közép-felső kategóriás membránosok voltak. Úgy látom azzal már "megbarátkoztál", hogy mechanikus leszel. Tudd, hogy olyan "halk" mechanikuson első körben nem leszel, mint membránoson. Nem ez a mechanikus előnye. Bár kicsit túl van lihegve ez a hangosság, mert először hangosabb a mechanikus, de nem "Hangos". De én lebeszéllek erről a szempontról, mert a membránoson megszerzett taktilitásod (érzési finomságod) nem konvertálható a mechanikusokra. Új világ, de ha gépelni, sok szöveget bevinni szeretnél sokat fogsz anyázni és ujjongani a mechanikuson. Nekem eddig már négy fázisom volt a brown mechanikussal, de ez nem hiszem, hogy mindenkit érdekel (úgyhogy nem fejtem ki). A lényeg az, hogy ha szereted finoman, épp csak érinteni a billentyűket, (touchtype, de azért - a nevével ellentétben - le kell nyomni) akkor brown/blue, ha nem kell a klikk hang (bár nagyon segít beállítani a technikád), akkor brown. Ha az avatarod képviseled , akkor black. A red, meg a black olyan, mintha egy tollból kiszedett rugót nyomogatnál. Nincs köztes ellenállás. De ha tolod neki (a gépednek), vagy csak kevésbé vagy hajlamos pötyörgészésre, akkor red/black. Ha aláringeled, nem kell semmit óvatoskodnod, finomkodnod, nagyon fogod érezni, hogy megkaptad a kezed alá a tartalmas billentyűzetet.
Szóval először döntsd el, hogy mechanikus vagy membrános
Aztán döntsd el, hogy Blu/Brown vagy Black/Red
Utána dönstd el, hogy kell e eye candy, makró, extrák
Ha nem kell semmi extra és tudod a technikád (kiválasztottad a kapcsolód típusát), 20e-től fognak tudni ajánlani. /Én már nem követem a napi kínálatot/Szerinted miben vagy valóban különleges? Jól gondold meg; 7,5 milliárd versenyző van.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI kábel TV
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Huami Amazfit Bip okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok