Új hozzászólás Aktív témák

• 01velemeny

csendes tag

válasz Tin #22615 üzenetére

A legelső tanácsom az, hogy válassz kapcsoló/billentyű típust. Amikkel te dolgoztál, ahogy írtad közép-felső kategóriás membránosok voltak. Úgy látom azzal már "megbarátkoztál", hogy mechanikus leszel. Tudd, hogy olyan "halk" mechanikuson első körben nem leszel, mint membránoson. Nem ez a mechanikus előnye. Bár kicsit túl van lihegve ez a hangosság, mert először hangosabb a mechanikus, de nem "Hangos". De én lebeszéllek erről a szempontról, mert a membránoson megszerzett taktilitásod (érzési finomságod) nem konvertálható a mechanikusokra. Új világ, de ha gépelni, sok szöveget bevinni szeretnél sokat fogsz anyázni és ujjongani a mechanikuson. Nekem eddig már négy fázisom volt a brown mechanikussal, de ez nem hiszem, hogy mindenkit érdekel (úgyhogy nem fejtem ki). A lényeg az, hogy ha szereted finoman, épp csak érinteni a billentyűket, (touchtype, de azért - a nevével ellentétben - le kell nyomni) akkor brown/blue, ha nem kell a klikk hang (bár nagyon segít beállítani a technikád), akkor brown. Ha az avatarod képviseled :), akkor black. A red, meg a black olyan, mintha egy tollból kiszedett rugót nyomogatnál. Nincs köztes ellenállás. De ha tolod neki (a gépednek), vagy csak kevésbé vagy hajlamos pötyörgészésre, akkor red/black. Ha aláringeled, nem kell semmit óvatoskodnod, finomkodnod, nagyon fogod érezni, hogy megkaptad a kezed alá a tartalmas billentyűzetet.
    Szóval először döntsd el, hogy mechanikus vagy membrános
    Aztán döntsd el, hogy Blu/Brown vagy Black/Red
    Utána dönstd el, hogy kell e eye candy, makró, extrák
    Ha nem kell semmi extra és tudod a technikád (kiválasztottad a kapcsolód típusát), 20e-től fognak tudni ajánlani. /Én már nem követem a napi kínálatot/

Szerinted miben vagy valóban különleges? Jól gondold meg; 7,5 milliárd versenyző van.

Új hozzászólás Aktív témák