-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
Sziasztok!
Erősen filózok az autóvásárláson és szeretnék egy-két dologban tanácsot kérni. A kiszemelt kategória a jelenleg oly divatos kompakt SUV. Mivel a lélektani határ úgy 5m lenne, inkább a használt 3 év körüli, kevesett futott autók között nézelődtem. Az álom a Hyundai Tucson, de mivel a használt piacon még nem nagyon van jelen, így bőven a határ felett van, szóval marad álom. A Kia Sportage (nem az új, az eggyel korábbi modell) is tetszik külsőre, de tegnap ültem egyben és elég kiábrándítóan műanyag volt az egész, főleg egy hasonló árú Nissan Qashqai után. Szóval most leginkább ez utóbbi felé hajlok, és amit tegnap láttam az konkrétan a határon van árban, 2014-es 28e km-rel, és nem is épp fapados. És akkor a kérdések:
-AAA Autó, tudom nagyon sok rossz vélemény van róluk, de ahogy láttam inkább a felvásárlásokkal kapcsolatban. Ha csak vennék, egy ilyen kategóriájú autót, abban is nagy a kockázat?
-Ami még szóbajött az az új autó, a most hirdetett 0% THM-mel. Még nem érdeklődtem a márkakereskedésben, ebben a konstrukcióban van valami buktató, mert túl jól hangzik hogy 0% és még kedvezmény is van az árból, nem is kevés.
-Ha már Qashqai, magáról az autóról is jöhet vélemény, illetve ha benzinesben gondolkodok, akkor megéri az 1.6 a felárat az 1.2-höz képest? Fogyasztásban, teljesítményben stb. -
Gubbba
tag
-
Gubbba
tag
válasz theuprising #150942 üzenetére
A CHR jól néz ki (bár élőben közelről nem láttam még), de mivel remélhetőleg előbb-utóbb családi autóként lenne használva, a csomagtartó nekem kicsinek tűnik. Tudom a Qashqai sem épp ebben a legjobb, de azért egy fokkal jobb. A RAV4 nem tetszik annyira, a CRV nem rossz, ültem is benne, igaz újban, jó tágas, de valahogy külsőre és belsőre egyaránt a Qashqai fogott meg.
-
Gubbba
tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat, megfontolom, utánajárok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Apple notebookok
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik