-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz fabri07 #185537 üzenetére
sajnos "ezek ilyenek", nekem a céges egy 2012 elantra, azon is tiszta rozsda minden csavar, plusz a fényezése is elég vékony, sérülékeny, a kezeletlen kavicsfelverődéseknél látszik pár rozsdapötty. a kasztni viszont ezen kívül nem rohad nyilván a szerelőnek nincs egyszerű dolga vele a rozsdás csavarok miatt, de szerintem nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy megijedtél. ha a kasztni nem rohad, én nem cserélném.
-
Dare2Live
félisten
válasz fabri07 #185537 üzenetére
A zárat cserélni nem nagy dolog, nem nagy összeg. Persze fura, hogy mindkettő uavval a hibával ment tönkre, ennek az oka x.
A rozsda komoly dolog. 12év átrozsdásodás garis a kasztni meleg cinkfürdős elvileg rozsdának nem szabadna lennie. Csavarokon lesz de az kb mindenhol.
Nálunk családban van ~6éves IX20 de az száraz garázsban van + odafigyelek mindent megkapjon, max 10.000kmenként olajcsere eddig semmi gond nem volt vele. Viszont amikor tavaly használtpiacon megnéztem ezt az 5-7éves IX20/Venga kínálatot elszörnyülködtem, iszonyat mi jött szembe. Kisuvickolt roncsok végtelen sora...
Ez így vakon tapogatózás csinálj egy adag képet rozsda dolgokról és akkor lehet érdemit tudunk mondani.
"Sajna nincs benne olyan extra :S"
Ez az egész nagyon gyanus.... 6éve amikor megvettük IX20at nem volt olyan felszereltségi szint IX20ból MOon amibe ne lett volna központi zár... meg az mindenhol nagyon alap.
Most vagy vmi egyedi rendelésre gyártott kocsi volt de kp zár sztem kölcsönzősökben is alap már rég óta vagy kilopták belölle, vagy volt benne de amikor megvettétek is gebasz volt vele.Mind1. Ne foglalkozz vele. Rozsdásodást fotózd le alaposan, élesen...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest