Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

Sziasztok!

Nemrég kértem tőletek segítséget asztali gép választása miatt. Akkor egy ilyen konfigot dobtam össze, ezen módosítanék most, és szeretnék véleményt kérni tőletek.

Alaplap: Gigabyte GA-F2A75M-HD2 17,784 Ft, de néztem MSI FM2-A75MA-E35-öt is, kb. 500-al olcsóbbért. Nem tudom, melyiket éri meg jobban megvenni, de az ASRock-ról letettem, olvastam, hogy az olcsóbb FM2 lapjaik nem lettek valami jók...
    CPU: AMD A8 5600K processzor 25,425 Ft
    RAM: itt vagyok kicsit elakadva, hogy milyen, és mennyi...gondoltam pl. erre a Patriotra 4173-ért, vagy Kingmax-ra, lényegében azonos áron. Mivel játékra (is, de nem meghatározóan) lenne a gép, elég 1x4 giga, vagy 2x2 felállás életszerűbb? A 2x4 kicsit már szűkösen férne a keretbe...
    HDD: Western Digital WD5000AAKX 500GB 14,131 Ft
    Optika: Samsung SH-224BB/BEBE 3,950 Ft
    Ház: Xigmatek GEXT-010 Asgard II fekete - narancs 9,785 Ft
    Táp: FSP 400W 400-60APN 9,841 Ft
    Monitor: LG IPS234V-PN 39,963 Ft
    Billentyűzet+egér: Ez megint véleményes, első tippem ez a Microsoft szett volt, de lehet, hogy költséghatékonyságból lecserélném egy Logitech K200-ra 2,483 Ft-ért, plusz mellé valami patkány kb. 2000-ért. Nem hardcore játékosoknak lesz, tehát csúcskategória nem kell abból.

Mit gondoltok erről az összeállításról? Illetve melyik boltban lenne a jobb megvenni, pcx, ipon vagy más?

Köszönöm ismét a segítséget :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák