Új hozzászólás Aktív témák

• vond

MODERÁTOR

válasz TGWH #14953 üzenetére

Igen, az a három csík a paszta...

A két 6+2-es tápcsati a videókártyákhoz van... Ha egyelőre nem kellenek, akkor rejtsd el őket, ne fogják le a szellőzést...

Apropó elrejtés: írtad a három lyukat... Azért kicsit több van, és lehet is őket frankón használni... Nem csak attól jó a kábelmenedzsment, hogy sok lyuk vezet hátra, hanem hogy legyen elegendő hely az alaplap mögött elvezeteni, elrejteni a kábeleket...

Tök egyszerű az egész: Úgy vezess el minden kábelt hátul, hogy a lehető legkorábban "vidd ki" az alaplap mögötti területre, és a lehető legkésőbb "hozd be" a cél előtt, persze mindvégig arra figyelve, hogy pont elérjen a célhoz... Jó sokat el lehet sakkozni vele, ha igazán szép eredményt akarsz...

A ventiket meg nézd meg a kézikönyvben, hogy hova lenne a legjobb kötni... A 4 tűs csatlakozásokon pontosabban (PWM-mel) lehet szabályozni a fordulatszámukat, a 3 tűs csatikon meg a feszültség szabályzásával (de ezt nem minden lap tudja)...

Az SSD-nek az a hely tökéletes, direkt erre célra vannak ott a furatok... Gyorsrögzítőket én sem használtam az Asgard Pro szerelésnél... Komolya problémát nem nagyon tapasztlatam... És az ujjam se vágta el semmi... :)

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák