Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kellcucc

    aktív tag

    Sziasztok!

    Előre is elnézést, ha hosszú lesz! Lehet, hogy az UK-ban fogok dolgozni áprilistól, így London környékén nézegettem custom pc-s cégeket, kb. ez a setup 450e környékén jön ki (pont ugyanezeket a hardvereket nem tudom összeválogatni). Ahogy nézem, minden alkatrész drágább, ha egy céget bíznék meg az összerakással.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    4k videó vágás
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Semmivel
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Mindenre
    4. Mennyi a kereted rá?
    300-450e monitor nélkül
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    Még nincs, kérlek ajánljatok jó ár/érték arányú 4K-s monitort
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Inkább Nvidia, az okosok azt írják, hogy a vágáshoz használandó szoftverek NVidia-t preferálják.

    Kérlek írjátok meg, ha pl. i5-9600k helyett i7-8700-at kéne választanom, és azt is hogy miért.
    Itt egy összeállítás. Szeretném ha halk lenne, így picit nagyobb tápot tennék bele. Wifi-s alaplapot szeretnék. Ha esetleg egy kisebb alaplappal vagy máshogy megoldható egy kisebb házban, azt az ajánlást megköszönném.
    Ipon config
    https://www.pcspecialist.co.uk/computers/intel-sff-gaming/

    Sokan olvasgattam az elmúlt napokban, hogy mi lenne a legjobb 4K vágásra, még 2017-ből láttam olyan cikket, ahol 1050 Ti-t elégnek tartják 4K-hoz. Én nem szeretnék kétszer gépet venni, vagy upgradelni 2 éven belül. Magasabbra azért nem lőnék, mert lehet 2 év után meg eladom majd. Ha tapasztalatotok alapján kisebb teljesítmény is elegendő lenne, jelezzétek (ezért ilyen nagy a keret range). Szvsz én az új gtx 1660 Ti-t eléggé jónak találom ár/érték arányban a 1070-hez és többihez képest.

    Kérdés: a K-s processzor alapból húzott vagy a usernek kell vele játszani? Szintúgy ez a kérdés az OC-s vga-kal (én úgy gondolom ott gyárilag húzva vannak a kártyák).

    Köszönöm a válaszotokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák