Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Alg

veterán

válasz aclandiae #43060 üzenetére

250 szerintem évekig nem lesz, pláne nem rögzített...(Ahhoz jóval több euró-tartalék kellene, mint ami az MNB-nek van)
    Talán lemehet 280 alá év végére, de nem tartom valószínűnek, főleg ha így folytatják az "okosak" odafenn... (Szeptember elején még 272 volt, október elején már 290)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

törölt tag

Kevered a szezont a fazonnal. A rögzített 250 Ft-s EUR a deviza hitelek végtörlesztésével kapcsolatos. Semmi köze az alkatrészek árához. Ugyan volt szó a CHF/EUR arányának fixálásáról, ez végül is nem tudom létrejött-e, de a Ft árfolyamához ennek sem lenne sok köze.

Véleményem szerint mostanában nem fognak mérséklődni az alkatrész árak. Rájátszik erre a végtörlesztés, az üzemanyag árak és a közeledő Karácsony is. De ne legyen igazam... Egyébént nem minden alkatrész "drága". Ha azt veszem, hogy én anno 2 évvel ezelőtt 22eFt-ért vettem 2x2GB DDR3 Kingmax RAM-ot, most pedig negyed annyiért megveheti bárki, ez önmagában csak 15eFt különbség. Ezenkívül a VGA kártyák tudása, teljesítménye, ugyanazért az árért lényegében folyamatosan nő. Az alaplapok árai alig emelkedtek, a tápok kb. ugyanannyiba kerülnek, talán jelentősebben a CPU-k ára emelkedett, szóval a helyzet nem olyan vészes. Akinek most kell a gép, úgyis megveszi. :) A Bull-ra már úgy sem érdemes várni, mert itt van és nem durrant akkorát, amekkorát egyesek gondolták h fog.

(#43066) agemate: Örülök, h működik vele. Van erről vmi hivatalos oldal is?

[ Szerkesztve ]

• fokukac

nagyúr

gratulálok a kérdéshez!

A rögzített árfolyamok mellett egy 8 MHz-es olivetti XT-t tudok javasolni, kapható már 200 ezer forintért, 640 kB memóriával és 20 MB winchesterrel.

Persze ehhez jelzáloghitelt kell felvenni.

Ha 80 forinton rögítik a dollárt, akkor lehet picit olcsóbb is... :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

Aktív témák