- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
gyuro
tag
Alaplapot szeretnék cserélni a gépemen.A jelenlegi hardverek as következők:p4 2ghz/hamarosan csere/ proci radeon9600xt.2x512ddr 3200hynix ram 2vinyó dvdiró és egy olvasó.ÉnAbit IS7-E -re gondoltam.Nektek mi a véleményetek?
-
Frigo
őstag
Most néztem meg az Asus honlapját szerintem érdemes bevállalni a P4P800-at mert elég sok szolgáltatást nyújt és az is i865-ös chipsettel van szerelve.
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
HY! Én is mostanság veszek új gépet és ABIT NF7 V2.0 nézztem ki alaplapnak.De bizonytalan vagyok mert kaptam hideget és meleget is erről a lapról.Vélemény???
Max 20e FT-ig. -
Tul
aktív tag
válasz Sunyi Sanyi #7 üzenetére
Vedd meg nyugodtan! Árában a legjobb lap. Nekem asus a7n8x-x van, de az drágább dual ch nélkül:(
Skoda 120L..::NEED FOR STREET::..
-
sz.j
nagyúr
Bruttó 25.000 Ft-ból ha szuper jó lapot akarsz akkor Abit AI7 !!!
[Szerkesztve]Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Öszintén szólva singliben még nem próbáltam, de szerintem úgy is kell hogy műkődjön. De majd más válaszol erre!
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
venember83
nagyúr
Abit AI7:
http://www.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AI7&fMTYPE=Socket+478
Abit IC7:
http://www.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20478&pMODEL_NAME=IC7
Hallottam mar par olyan velemenyt, hogy a Springdale chipset -IS7- jobb mint a Canterwood -IC7- kiveve persze az IC7MAX3at, amit persze nem erhet utol 1 IS7 sem, ezert lehet jobb valasztas egy AI7, mint az IC7, meg aztan olcsobb is. Raadasul IC7-et nem is nagyon lehet kapni,allitolag...
[Szerkesztve] -
Mapesz
csendes tag
-
Mapesz
csendes tag
válasz Joey_the_man #21 üzenetére
Még az se szükséges h új procit vegyen .....mem -et annélkül is hajthat 400-on....és legfeljebb nem használja ki a quad-ot..1 db-ig:P
[Szerkesztve]Vino vendibili non opus est hedera. (Persius)
-
Frigo
őstag
Mi az ami annyira nem jó abban a P4P800-ban ???Hogy mindenkit lebeszéltek róla?? :F
-
sz.j
nagyúr
válasz Joey_the_man #21 üzenetére
A Max3 az igen, de a többi már nem.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Plusz olyan kártyákat kell venni ami az AI7-en alapból benne van.(pl.LAN, stb)
Az Abit szerint a jelenlegi három legjobb lapja: IC7-Max3, AI7 , AN7. De nem kell semmit elhinni, hanem az abit oldalán meg kell győződni arról hogy melyik lap mit tud! Ez a legkorrektebb!!!Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Mapesz
csendes tag
Ja ezzel lehet szarakodni...1000ft 1 háló....ecc ramot is kezel...PAT...stb.Pro és kontra szvsz ic7 éri meg a legjobban(max-ban g-ben ua.van csak 1 csomó + pénzért vehetsz még olyan dolgokat amiket átlag júzer nem használ),bios-on is többet fognak uppolni...no mind1.
Nem három legjobb lesz az hanem a 3legújjabb...
[Szerkesztve]Vino vendibili non opus est hedera. (Persius)
-
gyuro
tag
UP
-
Newlocal
aktív tag
Vegyé ASUS-t. AZ JÓÓÓÓÓ! :C
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
gyuro
tag
Tudnék szerezni elég olcsón szerezni:ABIT IC7-G 478 DUAL DDR GB LAN FSB800 SATA alaplapot.Az alaplap csak dualos memóriával indul el vagy elindul single be is.Légyszi tudja ezt valaki???
-
gyuro
tag
válasz Alvin_ti4200 #38 üzenetére
köszi.
-
Joey_the_man
tag
Ha sokat akarsz olvasgatni akkor nézz meg valami topicot, mert kb 10000 -szer le van írva miért jó az ic7 vagy miért nem ..
A p800 -ról sok rossz dolog terjeng..
Nekem IC7 max3-om van , de szinte teljesen ugyanaz mint a G. Csak van benne OTES, secure IDE, serial ata raid ( 4+2) (ez lehet a G-ben is van nem tom ).. Meg optikai in/out... A gigabit lan meg ezek 6 channel hang a G -ben is van.. A sima pedig teljesen le van csupaszítva.. hang az lehet van benne (6 ch)... De ezek szinte azonos felépítésűek, azonos alatrészekkel..Amit ma megtehetsz, jobb később, mint soha.
-
gyuro
tag
válasz Joey_the_man #42 üzenetére
köszi.
-
Frigo
őstag
válasz Joey_the_man #42 üzenetére
Én lassan fél éve használok P4P800 DELUXE alaplapot és eddig nagyon bejött.Sőt sokan ezt ajánlották nekem is pont azért választottam én is.
Mi az a sok rossz dolog ami róla terjed ,hadd oszlassam el a kételyeket :DDD -
Joey_the_man
tag
Személyes tapasztalatom ugyan nics a lappal kapcsoltaban, de láttam már pár ''ASUS p800 probléma'' topicot.. Csak rákerestem a p800-ra de itt is van pár szemetelő és pár dicsérő topic.. Nem mindet olvastam, de sokat, aminek fele banális hülyeség, de a többi nem...[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=p800&show=AND&ssep=%20&sid=[/L]
Amit ma megtehetsz, jobb később, mint soha.
-
Joey_the_man
tag
válasz Joey_the_man #45 üzenetére
Már nem bírtam módosítani, de itt egy jobb link nem ''p800''-ra, hanem ''asus p800''-ra kerestem ennyi ... [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=asus%20p800&show=AND&ssep=%20&sid=[/L]
Amit ma megtehetsz, jobb később, mint soha.
-
gyuro
tag
válasz Joey_the_man #46 üzenetére
Meggyőztél! Ezt az alaplapot fogom megveni:ABIT IC7-G.Remélem jól döntöttem.Majd elválik.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
AMD konfighoz melyik az ideális alaplap?Az Abiton és az Asuson kívül(n-force2;&ultra)?
Vagy ezek a ár/minőség/szolgban. a legjobb vételek?
Játékhoz kell főképp.Max20-25e FT-ig. -
anulu
félisten
nem akartam új topicot nyitni, ezért ide írom a kérdésem. sajna telítettség miatt az NF7-em megérett a cserére.
követelmények:
Dual-LAN, nForce2 Ultra400 chipset, SATA, IDE-RAID. Hang lényegtelen, mert Audigy2 megy bele.
Gigabyte 7NNXP baromi jó lenne, de sajnos a br48e ára miatt kilőve (használatat, garivan viszont valszeg kéne...)
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
UP!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs