- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markionni
tag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megér 10ezer forinttal többet ez:
http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_990FX_R20/ennél a deszkánál?
http://www.asus.com/Motherboards/M5A99FX_PRO_R20/Csak azért kérdezem, mert tudásba nem látok nagy eltéréseket. Szerintetek?
AMD - The future is fusion
-
markionni
tag
válasz bluyoo #46847 üzenetére
Gigabyte GTX 650Ti vidkari, egyenlőre 4giga KIT es ram (kingstone) de majd nyáron kap még 8at.
FX-8350-es proci. Illetve van mellé 600w-os coolermaster táp. Kb ilyesmiEzek közül egyedül a proci nincs meg, mert gondolkodom még az i5 3570k-n is ezért kérdéses a lap is még
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46849 üzenetére
Játék is lesz, meg munka, 3D modellezés stb, szóval kb mindenre kell... Csak nem tudom még mit hogyan, mert mondom ami kérdéses az egyedül a proci+deszka a többi már megvan. Viszont h intel vagy AMD még nem döntöttem el, am intel oldalon asrock z77 extreme 4et néztem
-
markionni
tag
válasz bluyoo #46850 üzenetére
Köszi a linket, ez egész jó Tehát ha nem kell CF/SLI (márpedig egyenlőre nem terveztem) csak 1 kis tuningot, tényleg felesleges ennyit kidobni Nagyon köszönöm!!! amúgy te melyiket ajánlanád? az i5 öt vagy az FX8350-t? a géphez én pár évig nem szeretnék hozzá nyúlni, max 2 év múlva hozzávágni 1 új vidkarit és kész, szóval hosszútávra tervezek
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46856 üzenetére
Hmm akkor 8320 meg egy 970es chipset? basszus srácok lefaragtatok vagy 30k-t zsenik vagytok
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46858 üzenetére
őszinte leszek, gigától 1 picit ódzkodok, sok rosszat hallani róla mostanában, azt mondták hogy inkább asus/asrock téren nézegessek. És amúgy esetleg egy ilyen?
https://ipon.hu/webshop/product/asrock_990fx_extreme3/188869
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46860 üzenetére
Amúgy nem tudom olyan sokkal nem drágább, bár ha nincs rá szükség akkor minek ez jogos
De kitudja később mi lesz, bár addigra meg úgyis elavul annyira hogy megint új kell mindenből
mondjuk még van 1 hónapom eldönteniAmúgy egy ilyen chipsetnél a tuning mitől függ? Mármin a feszen kívül? Vagy mindegyik engedi a szorzók emelését?
-
markionni
tag
válasz bluyoo #46862 üzenetére
http://ipon.hu/webshop/product/amd_fx_8320_3.50ghz_am3__box/291980
https://ipon.hu/webshop/product/asus_m5a97_evo_r2.0/240740
esetleg
http://ipon.hu/webshop/product/asrock_970_extreme3/187621Szóval akkor valami ilyesmi kombo kéne, amúgy szerintem is inkább asus. Az a plusz egy év gari azért jól jöhet, Köszi mindenkinek.
Am az i5 alá milyen deszkát javasolnál?
-
markionni
tag
-
markionni
tag
Rypejakten-
És erről az ötletről mi a véleményed?
Mi lenne ha vennék egy sabertooth r2 [link]
és mellé pl egy FX 6300?Ergo -10k prociból, +10k deszkára? szerinted hülyeség, vagy mit gondoltok? Válaszokat köszi
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46921 üzenetére
Akkor ez igazából már mindent bírna ha olyan a hűtőm?
Csakmert a másik jelölt az ez: [link]Úgy döntöttem hogy inkább legyen 990es chipset, ki tudja mit hoz a jövő
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46924 üzenetére
Igen, amúgy én is arra gondoltam, igazából azt nézem épp, hogy a kerámiahűtőkön kívül mivel tud többet ez a saber... de olyan nagyon ütős különbséget nem látok
[link]
Itt meg ahogy látom azt írják, hogy a világon a legjobban eladott és a legtöbb díjat nyert deszka csak nem lehet rossz amúgy van itt valaki akinek esetleg ilyene van?AMD - The future is fusion
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46926 üzenetére
Akkor jó köszönöm azthiszem akkor megvan mi lesz
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46928 üzenetére
Tervbe van, csak még nem tudom milyen, legyen,..
Néztem ilyet: [link]
meg ezeket a léghűtőket/ az újabb változataikat:
[link]Szóval nem tudom még hogy mit/hogy de alényeg hogy lehetőleg 20k alatt legyen... De épp néztem elvileg belemenne a házamba egy dupla radiátoros víz is, de nem mernék rá mérget venni minden esetre a levegős cooler magassága max 170mm lehet.
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46930 üzenetére
Hm és pl egy noctua d14? vagy egy darkrock pro? vagy egy thermaltake frio?
-
markionni
tag
-
markionni
tag
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #46937 üzenetére
Értem. Mondjuk épp nézem, hát az az asrock amit mondtál 40k ért megy, akkor meg már inkább saber
Amúgy épp néztem.. kár hogy már nincs ABIT.. 11éves a régi deszka de még mindig megyEnnek az MSI-nek meg utánanézek
-
markionni
tag
válasz Rypejakten #47628 üzenetére
Késöbb majd kap még ramot természetesen Ez ideiglenes állapot.. csak legyen már kész xD most ez a cél
-
markionni
tag
[link]
Erről a deszkáról mi a véleményetek? Esetleg van valakinek ilyen?AMD - The future is fusion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest