- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz komyka #34459 üzenetére
Hát nem igazán.
De ha lenne is biztos nagyobb pluszkiadásba kerülne mint a 8K-s Asus Xonar Dg.
Pl. itt van a Maximus V GENE SupremeFX III-al szerelve de 60K.Ennyi az int. hangkártya rajta és nem hiszem hogy lekörözné a Xonar Dg-t.
De a legtöbb hangrendszeren nem nagyon hallani a különbséget az alaplapi és a dedikált hangkártya között és hozzáteszem legtöbbször elég is.Ma már elfogadható minőséget adnak az int. hangkártyák.Oda azért hangrendszer is kell hogy ki tudjon az ember használni egy jó dedikált hangkártyát.De akkor ugye már nem a legolcsóbb Xonart választja az ember (nekem is van füleshez tökéletes).
(#34461) DioKVP
Akkor vissza a boltba ........majd írd meg mi lett a vége.
(#34462) dantre
A Z68-asokkal valóban voltak ilyen jellegű problémák.Most pl. az Ivy-s biosfrissítés kavarja meg az Asrock Z68-as lapokat
De H61-es gondról (még) nem hallottam ........... és hát DioKVP-nek sem ez lett a gondja ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz komyka #52721 üzenetére
Esetleg a Gigabyte G1.Sniper B5?
Bár elég kevés helyen láttam.(#52725) kiralytigris
Szia!
Szerintem tegyél még hozzá ~1K-t és GA-F2A88XM-DS2 (rev. 3.0) [link].[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Mahrenburg
őstag
válasz komyka #52721 üzenetére
Komyka - Szívesen!
Bluyoo - "Már kezdtél hiányozni!" - Megtiszteltetés, mint ahogy BomiBoogie korábbi érdeklődése is. Mindkettőtöknek:
"Hát ez a fránya demokrácia nem engedi hogy ....!" - De sebaj, majd ha sikerül pápává választatnunk Téged (meg persze a világuralom, meg stb.), akkor bevezetjük a bluyookráciát...
Anytime - Welcome back!
Igazából az történt, hogy mint tudjátok nem tudok írni-olvasni, s eddig a Vezérigazgató Úr által kölcsönadott titkárnők olvasták fel nekem/Nekik diktáltam le a hozzászólásokat, de azóta mindegyik visszaszökött Bluyoohoz... (Bizonyára Ők terjesztették ezt a "beszáradt tinta"-pletykát is, de ez csak rágalom... ...jut eszembe, nem tudjátok hol tudnék nagy tételben baráti áron Viagrához jutni )
Tehát egy ideig nem tudtam a fenti okok miatt írásban kommunikálni, de aztán a Vezérigazgató Úr nagylelkűen küldött nekem egy titkárnőt... (A külseje és a gépelési sebessége alapján azt gyanítom, hogy igazából takarítónő volt, de nem panaszkodom, jobb, mint a semmi, aztán majd a legközelebbi casting után majd "elkapom a lepattanót"... )[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.