Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laca500

    aktív tag

    válasz jim bcs #51251 üzenetére

    Nem tudom már milyen kategóriás volt az asus lapom, bár én úgy emlékszem, hogy 7-8 éve még nem volt ennyire kategorikus ez az iparág. Egyszerűen nem volt ekkora választék egy gyártón belül a lapok között, főleg nem ugyan ahhoz a procihoz. A táp dologban tökéletesen egyet értek veled, bár ugyan azzal a táppal hajtottam utána még több asrock lapot is. Az igaz mondjuk, hogy akkor még a tápokkal úgy voltam, csak legyen benne valami mert hát ez is kell bele.
    Hát azzal nem igazán tudok egyet érteni, hogy ahogy nő az ár úgy emelkedik a minőség is. Szerintem attól, hogy valamit drágábbra áraznak be, attól még nem biztos, hogy minőségben jobb lesz az a valami. Nekem pont az a bajom vele, hogy jóval drágább mint a többi gyártó, de ezt minőségben nem vettem észre.
    Asusnéknál pedig pont azért lehetne olcsóbban adni a lapokat mert sokkal többet adnak el belőle mint a többi gyártónál. Talán így még nagyobb piacot tudnának szerezni maguknak.

    Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802

Új hozzászólás Aktív témák