Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz SzGee #87172 üzenetére

    Olaszországban a Dolomitok jönne be leginkább, na de ott nem igaz, hogy megfizethetőek a lakásárak.

    Messze van, még nem tudjuk biztosan, de először egy eisenerzi kis nyaralásnál jött elő az ötlet, ott tényleg egészen olcsón lehet kapni lakásokat, egyébként volt bányászlakásokról van szó, de némelyik egészen jó állapotú. A hely pedig jó, mert a közlekedési infrastruktúra jó állapotú, vannak normális boltok, van fürdő is, és ugyan a hegyek nem számítanak magasnak az Alpokban, de nagyon szépek, szikásak, nagyon sok jó túraútvonal van, klettersteig is. Közlekedésileg kicsit távol esik az autópályától, ha épp máshová mennénk, de nem vészesen. Egyedül az éghajlat kevésbé szimpatikus mint az Alpok középső és déli részein.

    A másik ami eddig felmerült az a Millstatti-tó környéke, én totál azt hittem hogy méregdrága minden, de ha nem közvetlenül a tónál nézem, akkor vannak megfizethető ingatlanok. Ott már az éghajlattal sincsenek gondjaim, a közvetlen közeli hegyek másmilyenek, kevésbé mászósak, de azok is jók, 3000-esek is vannak közöttük, illetve a Lienzi-Dolomitok sincsenek messze, ami már sziklás sok klettersteiggel.

    De még messze van, sok hellyel amúgy is csak ismerkedünk, annyira nyugatra, mint Passo dello Stelvio még nem is jártunk, Bolzano környékén voltunk legmesszebb, illetve nyáron az Ötztaler Alpokba megyünk.

Új hozzászólás Aktív témák