- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Stanlee #56088 üzenetére
+1, csajomék kiadnak 6-8 lakást/házat, ők valamiért ebben a befektetési formában hisznek (mondjuk azt a részét meg tudom érteni, hogy egyes belvárosi lakások a háromszorosát érik most, mint amikor vették), de baromi melós dolog ez. ennyi albérlőből egy van, akivel aztán tényleg nincsen semmi gond, az összes többi helyen mindig van valami gond/probléma/intéznivaló. azt most nehezen tudom elképzelni, hogy egy jó újépítésű lakás értéknövekedése jelentős legyen (but who knows) és csak a bérleti díjért, főleg ha külföldre is költözöl nem éri meg szerintem ebbe belevágni.
bár láttam már ellenpéldát is, egy jó haverom kiköltözött 3-4 évre az usába, addig kiadta a lakását, végig egy bérlő lakott benne, mindig mindent rendesen fizetett, ha gond volt a lakással intézte (cserébe mondjuk valamivel piaci ár alatt volt kiadva, de így mindenkinek jó volt), és amikor hazajön egy rendezett kecóba tud visszaköltözni. de hát ez is ugyanolyan lutri mint az egyedi részvények, csak sokkal kevésbé likvid
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest