Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ixion77

    őstag

    válasz emvy #45644 üzenetére

    "...ulj be a Toyota legdragabb kurrens modelljebe, es kapcsold be a navigaciot. Pillanatok alatt latni fogod, hogy mi a problema..."

    Épp most futottam bele ebbe a cikkbe. Egészen hihetetlen számomra, hogy a Mercedes, az autós ergonómia királya 2021-es infotainment rendszerében olyan ordító hibák vannak, amit egyszeri józan parasztként is egyből kiszúrok egy PR anyagban. Pl. figyeljétek meg, hogy a sebesség mekkora számjegyekkel van kijelezve a digitális műszerfalon. Az egyetlen igazán fontos adat ami érdekel, pont az van hangyaf*nyi méretben. Alatta meg bazinagy üres hely, tökfelesleges háttérképpel.
    Az új érintőkijelzőn levő kontrollgombok is nevetségesen aprók, miközben a fél kijelző üres.
    Nem tudom mi történt a németekkel, de mostanában rájuk akkora hibákat vétenek, ami egyáltalán nem volt rájuk jellemző korábban. Az ergonomiával, funkcionalitással, maximalizmusukkal tudnának borsot törni a Tesla orra alá, erre inkább csinálják az agyondesignolt borzalmakat.
    Meg ha már nem tudják megcsinálni jóra ma, legalább csinálnák upgrade-lehetőre és ígérnék meg hogy fél évente még jobb lesz. Nem bejelenteni hogy "majd a jövő éviben ha újat veszel 20 milláért ilyen lesz", mikor tudják hogy még az sem igazán jó.
    Persze az elektromosokon is lenne még mit egyszerűsíteni.

    [ Szerkesztve ]

    "Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Új hozzászólás Aktív témák