- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hobby elektronika
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiksilver
aktív tag
Na mekkora táp is kell egy Q9450-es procihoz 4giga ramhoz meg mondjuk egy 9800GTX+ -hoz? kb?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Quiksilver
aktív tag
válasz sosperecek18 #2138 üzenetére
Jajj nem nekem kell!! Az egyik fórumtársa azt mondta h a Prohardver hazudik és h az ilyen gép megeszik vagy 500-600W-ot. azért kérdeztem.. én tom h az ilyen gép kb 200W-ot eszik kb
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Quiksilver
aktív tag
-
Quiksilver
aktív tag
Watt-ra pontosan nem tom megmondani de volt egy teszt róla amin egy ilyen konfiggal tesztelték:
Processzor Core 2 Duo E6700 2,66 GHz (4 MB L2 cache)
Alaplap Intel Desktop Board D975XBX – 975X chipset
Memória Corsair TwinX 2x1024-6400 C4 – 2 x 1024 MB (4-4-4-12)
Merevlemez Maxtor DiamondMax 10 250 GB (PATA, 7200 rpm, 16 MB cache)
DVD-meghajtó Pioneer DVR-111
Tápegység Cooler Master RS-550-ACLY
Op. rendszer Windows XP Professional SP2 + DirectX 9.0cAz embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
-
Quiksilver
aktív tag
válasz mr_modding #2172 üzenetére
Nézd csak.. és csak magam tudom ismételni.. ezt a fogyasztást nem Celeron procival érték el és még full tuningál is ha meg ugranak az értékek (attól függ mit nevezünk full tuningnak) akkor se fogyasztanak annyit mint amennyire gondolsz
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
ha tényleg meg enne egy 4850-es karival felszerelt gép 500W-ot (és most tényleg egy alap gépre gondolok pl.: olyan proci, ami arányos a kártyával stb. stb.) akkor jelen gazdasági helyzetünk miatt nem 2x-er hanem 15x-ör átgondolná az ember h milyen gépet is vesz
idézem: "A Corsair VX450 teljesítményben és hangban is kielégítheti a vásárlók 99%-ának igényeit. A két csúcs-VGA-s, szénné tuningolós és süketszobában számítógépezős egy százalék ne ezt a tápot vegye, a többieknek különösen ajánlott." a teszt itt található meg
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
áhhh... régebben kipróbáltam én is egy online watt mérőt, de amikor az E6700-ra + 8600GT-re kiírta, hogy 260W-ot eszik, azért azt egy kicsit soknak találtam
NovaBlue: Milyen kari volt előtte? Lehet, hogy a driver miatt van. Annak a tápnak elég kell lennie ahhoz a kártyához
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
válasz elfelejtette #2198 üzenetére
Az én gépemre 228W-ot dobott ki... szerintem ez még talán a valóságot is tükrözi..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- BestBuy topik